Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 3 (7615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Șansa Jocurilor Olimpice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gsp.ro a scos un paradox, așa l-au numit chiar ei, cică Dennis Man, cel mai bun din bătătura noastră, n-ar avea loc pe la nicio echipă de prim rang a Europei. Păi da, dar tot ei, ca să le iasă paradoxul, îl numiseră pe Man cel mai bun jucător român al anului 20-20. Se tot învârteau și sumele de transfer, de la cât cere Becali până la cât ar fi dispuse cluburile din străinătate să ofere. Dacă prima parte se cunoaște, cealaltă e o speculație, ca să iasă articolul. N-avem de unde ști ce sume învârt impresarii și directorii sportivi de pe la cluburi. E drept, pandemia a mai frânat această nebunie a transferurilor. Dar 10 milioane cred că nu e ceva de speriat pentru o categorie destul de largă de cluburi, iar Becali n-ar mai ține coada sus dacă i s-ar oferi banii ăștia pentru Man. Cât să-l mai țină? Ceea ce îi trebuie lui Man este expunere, ceva ce nu poate asigura Liga 1. Șansa lui ar putea fi Jocurile Olimpice. Cu o primă condiție: să se țină! Dacă Japonia, aflată în pragul unui lockdown, amână sau anulează Olimpiada, atunci o generație întreagă va primi o lovitură greu de dus. Poate sună catastrofic, dar acolo le sunt tuturor gândurile, cu acel turneul olimpic își fac planurile de viitor jucătorii noștri de la selecționata de tineret. Din vara lui 2019, când au fost printre elite, câți dintre ai noștri au progresat într-adevăr? Puțini, iar progresul nu reprezintă oricum saltul valoric așteptat. Ianis Hagi luptă să se impună la Rangers, Nedelcearu a ajuns la un important club din Grecia. Iar Băluță e la Kiev doar pentru că și-a propus Mircea Lucescu să-l resusciteze. Cât despre jucătorul reprezentativ și căpitanul echipei, Ionuț Radu (și el desemnat jucătorul anului!), acesta s-a îngropat ca rezervă eternă la Inter. Mi-e teamă că nici măcar o accidentare a lui Handanovic nu l-ar propulsa titular, poate doar până ar băga Inter mâna la sunători. Separat de ceilalți, în microclimatul de la FCSB, grupul Man-Coman-Moruțan-Olaru se poate spune că a crescut. Dar în afară de noi nu prea are cine să-i vadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șansa Jocurilor Olimpice.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Șansa Jocurilor Olimpice5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei