Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 dec 2020 - Anul XXV, nr. 296 (7601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai ales în astfel de meciuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Schimbare de lider simbolică în Liga 1, înaintea pauzei de iarnă. Mai mult decât înfrângerea lui FCSB în Gruia că m-a surprins faptul că Universitatea Craiova a știut să profite. Nu-i de colea o victorie cu UTA, mai ales în condițiile în care oltenii erau așteptați să livreze. Nu știu dacă Papură mai adoarme la meciurile din Liga Campionilor, dar uite că în campionatul nostru cel de toate etapele se descurcă. E drept, acum trebuie să confirme, căci FCSB vine în Bănie. Poate că acum îmi va ieși pronosticul pe care l-am ratat la derby-ul CFR-FCSB, adică un rezultat de egalitate. Deși gazdele au trecut razant pe lângă un 3-0, la a doua intercepție reușită de Costache în treimea adversă, am văzut cu toții că jocul a fost echilibrat, cu episoade rezolvate fortuit în favoarea clujenilor. Ce-o fi fost în capul lui Miron la acel duel... la cap?! Chiar și în lipsa sistemului VAR, prea a fost la vedere acel atac cu mâna, de parcă era un galben asumat la mijlocul terenului, cu plata unei polițe. Scorul a fost parafat în urma acelor pase hazardate din apărare, la care și receptorii au partea lor de vină. Costache a fost fâșneț și a valorificat una din două, la cealaltă remarcându-se portarul Vlad. Au fost și niște execuții frumoase în meci, în special două reluări spectaculoase pe spate, ambele în contul celor de la FCSB. Olaru a reluat clasic, dar Buziuc a jonglat mingea înconjurat din toate părțile și apoi s-a băgat sub ea, din păcate pentru fostul favorit al lui Becali, Bălgrădean a fost atent și a rezolvat prinzând pe linia porții. FCSB stă încă la mâna ei în ceea ce privește locul 1 înainte de pauza de iarnă, doar că tinerii trebuie să-și demonstreze valoarea și în meciurile cu contracandidatele, dacă nu cumva mai ales atunci.

Închei cu un îndemn la calm în ceea ce privește handbalul feminin, din moment ce stadiul actual era previzibil. Ani de-a rândul, generație după generație, am stat în Cristina Neagu, singura jucătoare într-adevăr de clasă mondială din România, care a tras în sus inclusiv valoarea celorlalte fete. Doar la capitolul portărițe am mai stat bine, unele din ele apărând de-a dreptul eroic, competiție după competiție. Rezultatul erei post-Neagu va fi rodul unui sistem care a pompat bani publici în vedete internaționale pentru rezultate la nivel de club.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai ales în astfel de meciuri.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Mai ales în astfel de meciuri4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei