Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2020 - Anul XXV, nr. 281 (7586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Se apropie finalul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doamne, ce departe în timp pare să fi fost meciul CFR-ului de la Sofia, unde speranţele noastre de a vedea din nou o echipă românească jucând pe covorul de ghiocei tocmai înfloriseră din nou, făcându-ne, pe cei mai sceptici dintre noi, să regretăm pronosticurile pesimiste exprimate înainte de startul competiţiei. Şi cum românul, când scapăla visare, n-are limite de niciun fel, deja începuserăm să calculăm cu care din celelalte virtual calificate ne-ar plăcea să ne întâlnim la primăvară. Numai că până să ajungem acolo, am început să ne împiedicăm de cam tot ce mişcă în grupa noastră, şansele de a promova în meciurile de primăvară devenind doar ipotetice, iar dacă tendinţa se menține, parcă văd că în meciul retur, ultimul din grupă, or să ne-o tragă şi bulgarii, că doar n-or fi mai fraieri. Vămai amintiţi, fraţi români, cum în urmă cu zeci multe de ani ne bucuram şi ziceam că Dumnezeu şi-a întors faţa către noi dacă la tragerile la sorţi dădeam peste vreun elveţian, grec sau finlandez? Acum, am ajuns să ne temem şi de luxemburghezi ori ferroezi, de parcă la noi s-a terminat colet fotbalul, iar astea au devenit colonii braziliene! Situaţiae dramatică şi ceea ce e cu adevărat grav e că nu se întrevede nicio ieşire. Echipele care ajung, mai mult ţârâindu-se, pe podimul naţional care le asigurăintrarea în preliminariile europene, nu mai reuşesc de ani întregi să se califice şi în grupe, ele fiind eliminate practic înainte de începerea competiţiei. De Champions' League nu ne mai apropiem nicicum, iar în Europa League ajungem, când ajungem, cu aceeaşi echipă, CFR Cluj. Acolo, lucrurile par în ordine pe termen scurt, adică câştigarea titlului şi înhăţarea bonusului de participare în cupa europeană cea mai amărâtă. Aici însă se termină, administraţia echipei fiind fericită cu acest câştig minim. Performanţă? Cui îi trebuie, dacă vine oricum nişte mărunţiş de la UEFA, pentru colectarea căruia nu e nevoie să cumperi jucători? Te târâi cu ce ai, apoi tragi linie şi aştepţi un nou titlu. Oribil final, repetat an de an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se apropie finalul.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Se apropie finalul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei