Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2020 - Anul XXV, nr. 230 (7535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Octombrie, ultimul Slam

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu ploaie, cu frig, cu perspectiva imediată a lunii octombrie, turneul de la Roland Garros s-a urnit greu. Astfel, meciul dintre Halep și Begu a fost amânat cu o zi, urmând a avea loc astăzi, la o oră pe care încă n-am aflat-o la ora scrierii acestor rânduri. Marți au fost însă multe meciuri cu fete de-ale noastre implicate. Mai întâi, o mențiune specială pentru Patricia Țig, singura care a jucat luni și care a trecut în turul secund după un meci de luptă, chiar dacă fără decisiv. A fost un dublu 7-5, cu elvețianca Voegele. În sfârșit, Patricia va căpăta puțină stabilitate, premiul pentru această victorie fiind peste cea a obținut ea, chiar cu un trofeu în mână. Mai înseamnă și puncte în clasament, iar ascensiunea poate continua, ea poate profita de eliminarea unei favorite, Muchova, de către McHale, cu care are meci la finalul zilei, dacă ploaia nu va da iarăși programul peste cap. Vă reamintesc că Patricia Țig era deja a doua româncă în clasamentul WTA, cum ar veni, a doua după Simona. În clasamentul WTA live se află pe locul 55, deci mai e un pas până la intrarea în Top 50.

Marți, veștile s-au împărțit. Sorana Cârstea nu se regăsește după acel meci blestemat de la US Open, pierzând dureros, primul set la zero, în fața Rîbakinei. Adevărat că nu a avut parte de o tragere favorabilă, adversara ei este totuși favorită 14. La Monica Niculescu a fost scenariul tipic de 3 seturi, dar din păcate varianta aia în care adversara se obișnuiește cu slice-urile ei și găsește antidotul. Veștile bune au venit de la Ana Bogdan și Irina Bara, ambele câștigătoare în două seturi fără prelungiri, Irina chiar în fața Donei Vekic, favorită 26.

Două evenimente notabile pe tabloul băieților, eliminarea capului de serie 4, capriciosul Medvedev, autor Fucsovic. Medvedev îi face astfel viața mai ușoară lui Djokovic, care beneficiază și de intersectarea lui Rafa cu Thiem în semifinala de pe partea cealaltă. Să mă laud puțin, Rublev și Tsitsipas au plătit cel puțin preț minim pronosticat de mine (un set pierdut) pentru finala de la Hamburg. În momentul în care închei, Rublev se află în decisiv cu Querrey, în timp ce Tsitsipas e condus cu set și break de Munar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octombrie, ultimul Slam.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Octombrie, ultimul Slam5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei