Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2020 - Anul XXV, nr. 189 (7494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Simt şi alţii la fel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finalul celor două zile de sferturi de finală din "Europa League", dincolo de opţiunile personale în privinţa favoritelor la câştigarea trofeului ori de părerile adesea contradictorii referitoare la acordarea sau neacordarea unor lovituri de pedeapsăîn timpul meciurilor, cei prezenţi în studioul Digisport 1 (comentatori ai postului, precum şi reputaţi oameni de fotbal) au căzut de acord, în unanimitate, asupra unei chestiuni cu care eu aproape că v-am intoxicat în rubrica asta în ultimele câteva luni: căfotbalul de orice nivel, inclusiv acesta de nivel maxim continental, dacă e fără spectatori, atunci mai bine... n-ar fi deloc! N-a fost absolut nimeni care să o dea cotită, să caute argumente contrare, să spună că mda, e cumva rău, dar se poate şi mai rău, mă rog, chestii d-astea, nici pomeneală: toţi au zis că asta fără spectatori pur şi simplu nu e fotbal, oricâte chestii de mare virtuozitate am vedea pe teren, orice realizări fotbalistice, oricât de multe şi spectaculoase ar fi golurile. Chestia m-a mai liniştit niţeluş, fiindcă aproape că ajunsesem să cred că am făcut un fel de psihoză. Ei, dacă o au şi alţii, atunci... poate că nu-i psihoză, ci doar un cumplit adevăr care ne apasăpe toţi. Trecând la meciurile propriu-zise, vreau să vă spun că m-am bucurat să văd că favorita mea, Şahtior Doneţsk, a dat un veritabil recital în fata elveţienilor de la Basel care se pot declara mulţumiţi că n-au luat decât 4 goluri. Cealaltă echipă care m-a impresionat se numeşte Internazionale Milano, la care se vede dorinţa de a mai pune în vitrină un trofeu. E chiar păcat că cele două vor juca finala... în semifinala! Celelalte două calificate în semifinale, Manchester United şi Sevilla,n-au arătat nimic, ceea ce nu înseamnă că de acum încolo nu se pot schimba radical în bine. Mai ales United, al cărei lot cuprinde câteva nume de primămărime, oameni care oricând pot avea un puseu de genialitate. Dacă trag linie, îmi iese de o finală Şahtior - Man United, care nu poate fi decât una spectaculoasă. Doamne ajută!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simt şi alţii la fel.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simt şi alţii la fel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei