Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2020 - Anul XXV, nr. 181 (7486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


S-o fi terminat?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mod logic, întrebarea de mai sus, înainte de a fi retorică, reflectă starea de confuzie totală în care s-a desfăşurat partea finală a unui campionat care nu avea niciun motiv să reînceapă. Vă rog să-mi spuneţi ce mari nenorociri s-ar fi putut produce în ţară, pe continent şi în galaxie dacă organismele care se prefac că răspund de fotbalul românesc ar fi pus frâna definitiv prin martie, cafrancezii ori cabelgienii. Aaa, în loc de aia în Champions' League ar fi jucat aialaltă (adică ar fi luat bătaie soră cu moartea în primul tur preliminar), iar în Europa League, poate că în loc de Botoşani ar fi jucat Mediaş (mai exact, ar fi luat tot bătaie, tot soră cu moartea, tot în primul tur preliminar)? Sau Voluntari, sau Dinamo? Că dacă vă puneţi niţeluş memoria la muncă, o să vedeţi că acum câţiva ani am mai avut o situaţie în care una din play-out a jucat în Europa League, fiindcă dintre alea din play-off doar vreo trei îndeplineau condiţiile. Aşa că de ce mă-sa n-om fi oprit noi circul naibii, în loc să ne jucăm de-a ospiciul, cu testări ba făcute, ba nefăcute, iar când au fost făcute s-au dovedit eronate, de-am ajuns să încheiem campionatul... fără să-l terminăm? Iar în partea ailaltă să socotim de câte zile ar avea nevoie Dinamo pentru a termina panarama? Ei, dacă am ajuns la Dinamo, să observăm că pauza(pe care eu continui să o suspectez cafiind strategică, nu medicală) i-a priit şi că există toate şansele ca aceasta să scape chiar şi de baraj, fără a mai lua în calcul şi variantape deplin plauzibilă de mărire a numărului de figurante din prima ligă de bambilici a ţării. Dincolo de orice alte comentarii, mă declar profund scârbit de maimuţele de la FCSB şi de sictirul pe care ni l-au transmis nouă, tuturor iubitorilor de fotbal normal şi corect. Dacă iniţial ăsta fără nume care cică-i antrenor mi-a făcut impresie bună, acum, după porcăria cu CFR, dar mai ales după declaraţiile ulterioare, îi transmit şi eu din toată inima acelaşi "Hai sictir!". Aştept cu emoţie desfiinţarea echipei şi plecarea la bulău a jegului de patron. Sunt bine-venite oricând, dar cu cât mai repede, cu atât mai bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-o fi terminat?.
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-o fi terminat?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei