Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2020 - Anul XXV, nr. 114 (7419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Brandt, un posibil brand

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a urnit căruța, mai greoi, dar puțin câte puțin se vor unge osiile. Totuși, goluri multe la meciurile transmise sâmbătă din Bundesliga, câte 4 de fiecare. Au fost și cele mai animate din punctul ăsta de vedere, restul meciurilor din etapă încadându-se în categoria parioristică ”sub 3,5”, printre care și un scor alb. Am urmărit curios condițiile de protecție din jurul terenului, dar și cele din teren. Doar 4 copii de mingi, câte unul pe fiecare latură a terenului, care puneau baloanele la puncte fixe, acolo unde jucătorii fuseseră instruiți că trebuie să le găsească. Măști și distanțare socială între rezerve, dar nu pe bănci, acolo unde rămăseseră doar staff-ul tehnic și cel medical, ci pe primul rând din spatele băncilor. De asemenea, echipați corespunzător reprezentanții presei, ba chiar am văzut un microfon izolat cu plastic de unică folosință la interviurile acordate fără mască, o chestiune de evident bun-simț, pe care n-am mai văzut-o până acum pe nicăieri. În teren, pe lângă lipsa interacțiunii directe la tragerea la sorți a terenului, singura schimbare a fost la bucuria de la goluri, unde s-au inventat dansuri noi, în pas cu ”moda”. Excepție au făcut doar cei de la Hertha Berlin, după cum s-a văzut ulterior în rezumat sau la știri. Intuiesc explicația, dacă se ating tot meciul, de ce s-ar mai feri la goluri, dar nu cred în ea, e ca și cum ai mai da o șansă posibilei infectări, mai mare decât în dueluri.

Fotbalistic, derby-ul Dortmund – Schalke (doar cu numele!), a fost precedat de accidentarea de la încălzire a unui puști de 17 ani (Reyna!), în timp ce alt puști, ăla teribil, a fost lăsat pe bancă, intrând doar pe final (Jadon Sancho). Credeam că pauza asta a fost benefică pentru cei accidentați, dându-le prilejul să revină, dar presupunerea nu i s-a aplicat etern accidentatului Reus. În condițiile astea, m-a câștigat un anume jucător, pe care îl voi urmări de-acum încolo cu obstinație: Julian Brandt, care a fost implicat la toate cele 4 goluri, are un ”timing” perfect la pasele la firul ierbii, ceva ce am mai văzut la Messi-Iniesta-Willian! #vaurma

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brandt, un posibil brand.
 Vizualizări articol: 1061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Brandt, un posibil brand5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei