Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 266 (7267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Spre normalitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turneul Campionilor la băieți capătă miza suplimentară a locului 1 ATP. Nadal ocupă momentan ”fotoliul”, iar tragerea la sorți părea a-l avantaja, împărțind grupa Agassi numai cu jucători nextgen, pe care de obicei îi devorează la orice masă, de la micul dejun la cină – Zverev, Medvedev, Tsitsipas. Dar să o luăm pe rând, la momentul în care scriu s-a desfășurat prima etapă în ambele grupe, plus încă un meci în grupa Borg. Aici au fost repartizați ceilalți doi corifei, Djokovici și Federer, un tânăr întârziat, Thiem, dar și un altul prea crud, prefigurat a fi cal de bătaie, Berrettini. Foarte neprietenoasă tragere pentru Roger, care a mai avut parte de o succesiune victorie în grupă – înfrângere în finală, în compania lui Nole. Se pare că de data asta nu va mai exista o dublă între cei doi, fiindcă înfrângerea elvețianului cu Thiem ar duce la un decisiv în ultima etapă. Există și un altfel de scenariu, dar nu are rost să-l dezvolt aici fără a cunoaște rezultatul meciului Djokovic-Thiem, care se va fi desfășurat marți seară. Cert e că până acum Berrettini a pierdut cât se poate de scurt în fața corifeilor, primind chiar o lecție în fața lui Nole, iar Thiem s-a confirmat nucă tare pentru Federer, asupra căruia are 3 victorii din 3 posibile anul ăsta, în 2019 punctând și la Djokovic și Nadal! Austriacul nu mai are răbdare, a făcut destulă vreme pe băiatul bun, fiind deja prins între generații. Pe el voi miza la viitorul Roland Garros.

Grupa lui Nadal a debutat cu ceva absolut normal, asta însemnând ceva ce nu se întâmplase încă! Este un paradox aparent, în genul celui de la WTA, cu palmaresul curat al Svitolinei cu Barty. Mai întâi Tsitsipas l-a învins pentru prima dată pe Medvedev, un succes venit prea greu în timp, având în vedere apartenența la aceeași generație. Dar asta este soarta creativului în fața metronomului. Apoi, Zverev a spart și el gheața cu Nadal, după un joc foarte frumos, epitet mai greu de alăturat ruso-germanului. Parcă nici Rafa n-a fost cel pe care îl știm, dar trebuia să riște revenirea, cu fiecare an șansele de a lua în premieră acest trofeu încep să scadă abrupt. Meciurile următoare sunt de neratat, doar să nu le rateze chiar el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spre normalitate.
 Vizualizări articol: 1681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Spre normalitate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei