Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 264 (7265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Punctul cel mai greu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bilanț peste așteptări pentru CFR în dubla cu francezii de la Rennes, după o repetare a scorului preferat al lui Dan Petrescu, 1-0, dar pe care nu l-a mai bifat de mult timp în Liga 1. Nu-i nimic, nu cred că-l regretă nimeni, iar în Liga Europa este cât se poate de binevenit. Urmează partea cea mai grea, câștigarea acelui punct care ar asigura primăvara europeană. Personal, nu cred că acesta va fi obținut în deplasarea de la Roma, cu Lazio. Lotul echipei campioane se bazează pe un anumit nucleu de jucători, probabil aceștia vor simți nevoia subconștientă de a-și trage puțin sufletul. Desigur, în anumite circumstanțe ar putea să nu fie nevoie deloc de acest punct, dar mai bine să ne calificăm braț la braț cu Celtic, că doar n-or ține scoțienii cu tot dinadinsul să se răzbune că i-am scos din Liga Campionilor.

Apropo de competiția bogaților, ziua de sâmbătă ne-a propus un reviriment al echipelor care rămăseseră datoare la mijlocul săptămânii. În primul rând, Barcelona. Messi ne-a oferit un hat-trick pe care l-ar putea reuși foarte bine și la 40 de ani! Goluri date aproape de pe loc, cu mingea odihnindu-se la faze fixe. Apoi, Interul lui Conte a smuls o victorie cu revenire în fața Veronei, golul decisiv venind de la Barella, adică unul dintre cei nominalizați de Conte după înfrângerea cu cântec de la Dortmund ca nefiind obișnuit cu trofeele. E adevărat, Barella e împrumutat de la Cagliari și e bun ca să decidă meciurile cu Verona, pentru altele... există Mastercard, adică trebuie băgată mâna mai adânc în buzunar! În oglindă, cea care marți întorsese scorul, profitând de lipsa de experiență la vârf a interiștilor, Borussia Dortmund, a fost destructurată de Bayern. Noroc cu cealaltă Borussie, care ține încă steagul sus, cel puțin până la meciul direct cu bavarezii, programat peste o lună.

Săptămâna s-a încheiat și cu un rezultat ciudat rău la FED Cup, acolo unde Barty o rușinează efectiv pe Garcia cu o dublă ”lăptăreasă”, apoi clachează inexplicabil cu Mladenovic și continuă mediocru în partida de dublu, partenera Stosur trăgând-o încă și mai jos!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Punctul cel mai greu.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Punctul cel mai greu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei