Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 218 (7219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


A fi sau a nu fi antrenor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cică Viitorul și Craiova au antrenori, iar FCSB nu. Cu toate astea, în ultimele două etape FCSB a strâns maximum de puncte din întâlnirile cu echipele cu antrenori. Acum, e adevărat că mai contează și ce ai la dispoziție, Vintilă poate să-l bată și pe Mourinho dacă ăla se prezintă cu o echipă de juniori. Neinspirată comparația lui Panduru între Pițurcă și Becali – ”îl bate de-l ascultă cu urechea”, de ce ai face așa ceva?! Compari mere cu oi și te mai și expui la ”memeuri”. Antrenor are și Dinamo, asta neîndoios, totuși a fost nevoie de un arbitru comisar ca să nu ia bătaie de la Botoșani (metafora colegului de rubrică, aia cu reînvierea Miliției, nu e chiar metaforă, respectivul funcționează la Poliția din Bragadiru!). Dar CFR are antrenor? Îl are pe ăl mai iscusit, care s-a săturat, conform spuselor sale, de câte titluri și bani a câștigat. Totuși, în meciul cu FCSB din etapa următoare, n-o să-l aibă. Va fi în tribună, în lojă, ca Becali. Iar Vintilă se va simți astfel mai în largul său cu Minteuan alături. Și, paradoxal, exact atunci îi va fi mai greu. La meciul de la Craiova a fost mult echilibru, multă prudență marca Pițurcă, iar părțile ar fi semnat la un moment dat pentru egal, numai că un episod la baza căruia a stat Florinel Coman a băgat în depresie un stadion întreg. Fiindcă Pițurcă n-a venit la olteni numai cu disciplina, munca și independența sa, ci și cu idiosincraziile sale. De exemplu, i s-a pus lui pata pe regula U21 și în loc să se adapteze și s-o transforme în avantaj, cum fac atâția alții, el trebuie s-o fenteze. Și uite așa bagă un debutant doar ca să îl scoată repede, pierzând o schimbare. Asta înseamnă să îți furi căciula.

În fine, luni seară am avut parte de un meci pe cinste, în care Viitorul a negat categoric șansa Gazului de a se reinstaura lider, ba chiar a coborât-o pe locul 3, făcând rocadă în clasament. Unde o fi fost efervescența asta ofensivă în meciul precedent cu FCSB, adică exact la singura înfrângere a Viitorului, nici Hagi cred că n-ar ști să spună...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fi sau a nu fi antrenor.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
A fi sau a nu fi antrenor5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei