Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 158 (7159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Se-mi-fi-na-lă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Simona a lăsat-o pe Cori Gauff să mai copilărească puțin, ceea ce e firesc, presiunea la vârstă fragedă fiind de cele mai multe ori greu de gestionat. Să ne amintim prin câte a trecut Jennifer Capriati, și ea un copil minune al tenisului, tot pe la vârsta de 15 ani. Meciul a curs ca un râu de munte în favoarea Simonei, cu un singur obstacol la început, când au fost cele trei duble consecutive într-un game câștigat! E incredibil ce se întâmplă, specialista pe iarbă (Barty) iese încă din optimi la Wimbledon, asta după ce câștigase trofeul pe zgura de la Roland Garros, în timp ce jucătoarea creditată cu prima șansă pe zgură nu trece de sferturi la Paris, dar ajunge lejer în aceeași fază la Wimbledon! Și partea bună abia urmează: nu s-a oprit aici! A coborât și a doua zi în iarbă pentru a o întâlni pe chinezoaica Zhang, cu care avea ceva afaceri australiene de reglat. Primul set a fost câștigat abia la tie-break, cu Simona revenind greu de sub povara unui break, ba chiar salvând minge de 1-5! Dar asta i-a dat moral, i-a făcut mâna ușoară, a ales perfect loviturile, așa că în setul al doilea, așa cum frumos spunea Radu Abramescu la Eurosport, a fost picătura chinezească pentru chinezoaică. Se întâmplă acel fenomen care-l avantajează și pe Rafa Nadal, cu cât avansează spre o fază mai înaltă, cu atât iarba chelește, terenul apropiindu-se de caracteristicile zgurii.

Pe partea cealaltă, Ashley Barty, așa cum spuneam, n-a mai ajuns la mult așteptata întâlnire cu Serena, iar aceasta din urmă devine periculoasă, avansând și ea, iată, în penultimul act. Astăzi fetele se bucură de o binemeritată pauză, așa că în arenă intră băieții. Doar sfertul lui Federer arată ca pe hârtie, elvețianul confruntându-se cu Nishikori. Nici Nadal n-are meci ușor cu Querrey, în timp ce lui Djokovic pare că i s-a curățat calea spre finală, pe partea sa fiind doar favoriți cotați 20+. Pentru început, Goffin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se-mi-fi-na-lă!.
 Vizualizări articol: 1691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Se-mi-fi-na-lă!4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei