Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Miriuţă cel Grozav!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi Supercupa ar trebui să încheie un sezon, ea îl deschide de fapt pe următorul. Astfel, un sezon se consideră încheiat după desfăşurarea barajelor de promovare/retrogradare. Aşadar, noi şi italienii tocmai ce am tras linie, în timp ce spaniolii încă se mai lungesc. În ce ne priveşte, au fost titluri în presă din care am aflat că Miriuţă a salvat-o pe Hermannstadt de la retrogradare. Stricto sensu, aşa au stat lucrurile. Vasile Miriuţă a preluat-o pe Hermannstadt de pe penultimul loc şi a dus-o pe antepenultimul. Cum a reuşit asta? Cu un gol în minutul 90+6 al ultimei etape, la partida directă cu Dunărea Călăraşi! Asta i-a dat dreptul la un baraj cu locul 3 din liga secundă, adică U Cluj. Şansa sibienilor a fost că ”U” nu avea lot de valoarea primei ligi. Dacă ar fi avut, ar fi promovat direct, nu s-ar fi clasat în spatele Chindiei şi Clinceniului. Până la urmă, s-a disputat acest baraj între sibieni şi clujeni, în dublă manşă. M-a interesat, l-am urmărit, dar nu mă consider deloc câştigat. Hermanstadt se faultase singură prin cartonaşul roşu pe care şi-l procurase Blănaru în meciul cu călărăşenii, când se apucase să are terenul cu un adversar. Blănaru, pentru cei care nu s-au spurcat cu subsolul primei ligi, era singurul sibian care mai mişca pe faza de atac. Practic, erau asigurate toate condiţiile pentru un nul garantat la Cluj-Napoca. Numai că pruncul Vasilică s-a scăpat pe vremuri în scăldătoare, aşa că unul din jucătorii săi, celebrul Petrişor Petrescu, a prins pe şiret unicul său şut de gol pe anul 2019 taman când trebuia, în minutul 79. Desigur, fază îndelung lucrată la antrenamente. Apoi, în minutul imediat următor, băieţii lui Lobonţ au avut glume în program, soldate cu încă un gol la pasiv, ceea ce s-a decontat la retur. Într-un alt meci de o mediocritate strigătoare la cer, clujenii au nimerit un gol cu capul, dar nimic altceva, n-au fost capabili să creeze nici măcar iluzia de suspans! Drept urmare, Miriuţă şi-a îndeplinit greaua misiune, iar acum a trecut la nivelul superior: îl va antrena pe Gicu Grozav la Kisvárda!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miriuţă cel Grozav!.
 Vizualizări articol: 1824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Miriuţă cel Grozav!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei