Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 109 (7110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Oglindă, oglinjoară, care-i cea mai bună din ţară?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape sigur dumneavoastră ştiţi răspunsul şi în ce ne priveşte pe noi, dar eu trebuie să mă limitez la Anglia, care a acordat titlul de campioană la potou. Se vede treaba că magia lui Liverpool nu lucrează prin intermediari, Brighton nefiind în stare s-o încurce pe City. Băieţii lui Guardiola nici n-au apucat să simtă panica, ei egalând instantaneu şi securizând apoi rezultatul. Care spune aşa: patru echipe englezeşti domină competiţiile europene, dar acasă la ele e una încă mai făţoasă, mai valoroasă, chiar dacă... mai devreme acasă! Liverpool, victorioasă şi ea pentru a rotunji cel mai bun sezon din istorie, mai are finala Ligii Campionilor pentru a nu rămâne din respectivul sezon doar cu impresia artistică. E drept, cu acea impresie artistică nu ar rămâne numai Liverpool, ci şi noi, cu toţii. Mă întorc puţin la ea, căci data trecută nu mi-a ajuns spaţiul pentru o comparaţie între Alisson Becker şi ter Stegen. Când, în meciul tur, ter Stegen păstrase poarta intactă, spuneam că a fost ajutat din toate părţile s-o facă. În replică, Alisson a făcut acelaşi lucru la retur, dar fără ceea ce numim îndeobşte şansă. A rezolvat impecabil trei situaţii de unu-la-unu, plus cea a lui Messi, dar care nu era de luat, argentinianul şutând necaracteristic, în orb. Dar ter Stegen? I s-a întors norocul, luând patru, din care doar unul imparabil (Wijnaldum, cu capul). Golul lui Origi, deşi pe respingere, nu cred că i se poate imputa, el făcându-şi datoria iniţial, în fază critică. Apoi are ghinion încă şi mai mare la reluarea lui Wijnaldum, care îl prinde pe tranziţie, astfel încât încearcă să apere cu mâna din apropierea piciorului, mingea se duce în pământ, îl loveşte în spate şi intră. Şi pe Alisson l-a depăşit mingea în mod similar la şutul lui Alba, dar el era ieşit, astfel că a avut spaţiul necesar să se întoarcă şi s-o potolească. În fine, la cornerul ăla de poveste, inspiraţia subită a lui Arnold a fost posibilă fiindcă antrenorul le acordă încredere, le dă voie să improvizeze. Iar Pique a luat freză, n-a putut să scoată de pe linie precum Rakitic în tur. Dacă ar fi făcut-o, atunci cornerul ăla s-ar fi pierdut în decor, ca o găselniţă, ca un epigon al vestitei scheme de acum 10 ani a lui Rooney şi Giggs!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oglindă, oglinjoară, care-i cea mai bună din ţară?.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Oglindă, oglinjoară, care-i cea mai bună din ţară?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei