Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 104 (7105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Care pariuri?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a intrat în linia dreaptă a competiţiilor naţionale, adică se joacă ultimele două, trei etape de campionat în mai toată Europa, precum şi finalele de cupe. Este inutil să mai insistăm asupra faptului că e perioada perfectă pentru achitarea datoriilor, altfel spus pentru blaturi de-a lungul şi de-a latul continentului, şi implicit pentru spălarea unor sume considerabile prin intermediul caselor de pariuri. Dar şi pentru a face averi "cinstite", cu condiţia să ai inspiraţia de a paria ca la ospiciu! Ca să nu rămânem pe teritoriul purelor speculaţii, hai să aruncăm o privire peste gard, în curţile celor mai grei, nu înainte de a menţiona şi că ăia tari de tot, ajunşi în fazele superioare ale cupelor europene, au o justificare în plus pentru meciurile trântite, oricum ar proceda: dacă joacă în formula standard, există explicaţia că jucătorii s-au menajat pentru partida mult mai importantă din Champions' sau Europa League, iar dacă bagă în teren nişte amatori, explicaţia este aceeaşi, adică titularii nu au fost convocaţi, pentru a fi odihniţi. A făcut exact aşa chiar Barcelona, în ultima etapă, când a luat bătaie cu 2-0 de la Celta Vigo, care cu prilejul acestei "surprize" poate chiar să scape şi de retrogradarea pe deplin meritată! Câştigătoarea titlului din alt campionat de top, Juventus, nu reuşeşte decât un egal cu concitadina Torino, 1-1, deşi anunţase cu mare hărmălaie că va juca însuşi Ronaldo, dornic să mai înscrie nu ştiu câte goluri. E drept, a înscris, dar vorba bancului cu miliţieni: şi la ce i-a folosit!? Dar parcă cel mai al naibii se deda la golănii campioana Franţei, PSG, ştiţi dv, echipa aia al cărei lot este evaluat la multişor peste miliardul de euro: după ce a pierdut finala Cupei Franţei în faţa lui... Nimeni, a venit comunicatul că arăboii care o patronau se retrag, situaţie în care te întrebi ori dacă au dat chiar ei tunul cel mare, ori dacă s-au scârbit văzându-se lucraţi pe la spate. Sigur e că la câteva zile după, PSG o mai comite o dată şi în campionat, "smulgând" acasă un 1-1 cu alţi Nimeni. Zău dacă nu-i mai curat la noi, unde Hagi pierde la Cluj fără ezitare, unde Steaua câştigă ori de câte ori e nevoie cu Astra, şi unde în Divizia B un şmecher cu fluier dă penalty pentru fault la o fază în care nimeni nu atinge pe nimeni. Ce să cauţi la pariuri pe vremurile astea?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care pariuri?.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Care pariuri?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei