Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 17 (7018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fuse şi se duse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programarea asta, a meciurilor importante, către sfârşitul fiecărei zile, unele din ele încheindu-se din această cauză dincolo de miezul nopţii australiene, m-a ajutat să prind toate meciurile Simonei Halep din acest turneu, unde e clar că ea se simte foarte bine. Pot spune fără nici o reţinere că este unul din cele mai bune turnee făcute de ea de mult timp încoace, de la Roland Garros adică, fiindcă ce a urmat după acesta, tot anul trecut, nici nu merită discutat. Dincolo de orice altceva, aşa cum am tot spus de la o vreme, important era să o vedem pe Simona sănătoasă şi mişcându-se fără vreo reţinere, ceea ce ar fi însemnat că problemele medicale grave despre care ne-a informat au fost depăşite, Dumnezeu ştie cum. Şi iată că minunea s-a petrecut, nimic din apariţiile Simonei nelăsând loc de discuţii despre hernia de disc. De unde şi ideea că poate diagnosticul iniţial a fost dacă nu greşit de-a dreptul, atunci măcar uşor hazardat. Ultimele două evoluţii ale Simonei la Melbourne au fost indiscutabil de mare calitate, victoria categorică de sâmbătă împotriva surorii celei mari, Venus, dându-i suficient tonus şi pentru "meciul anului", aşa cum fusese anunţat cel contra surorii ăleilalte (că "mică" nu poţi nici în glumă să-i spui!). Aici se cuvin a fi făcute nişte precizări: în primul rând, Venus e clar la final de carieră. Dacă îmi permiteţi un pronostic, anul viitor o vom mai regăsi poate doar pe tablourile de dublu, ca pe Martina Hingis. În al doilea rând, Serena şi-a regăsit dacă nu şi suflul, atunci măcar forţa de altădată, mingile expediate de ea, nu doar cele servite, părând venite din tenisul masculin. Meciul Simonei cu Serena s-a jucat în decisiv, atunci când, la 3-2, Simona a ratat break-ul. Dacă îl făcea, cred că ar fi bătut cu 6-2. N-a fost să fie, sau altfel spus, fuse şi se duse. Nu-i nimic, ne aşteaptă şi surprize plăcute în acest an care abia a început.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuse şi se duse.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Fuse şi se duse4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei