Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 8 (7009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Revanșă, optimism și nerăbdare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tocmai ce am aflat tragerea la sorți de la Australian Open și deja parcă suntem la camera ascunsă. Dintre românce, numărul 1 mondial nimerește cea mai grea adversară? – asta era întrebarea de la US Open 2018, cu răspuns afirmativ. Acum,  la primul Grand Slam al noului an, nu numai că întrebarea și răspunsul sunt aceleași, dar și adversara este aceeași! Este vorba de Kaia Kanepi, între timp căzută din Top 50 până pe locul 70 WTA, pentru că nici ea n-a mai jucat de la competiția americană încoace. Abia acest detaliu ne mai aduce inima la loc, astfel că de data asta voi căuta pricină în altă parte, nu la acest meci  din primul tur. Mizez, așadar, pe o victorie a Simonei care să repună lucrurile pe făgașul firesc. Iar odată trecut acest hop, indiferent de numele ulterioare de pe tablou, nu mă pot opri cu gândul decât la optimi, acolo unde se anunță nimeni alta decât Serena, încă favorită a caselor de pariuri la câștigarea trofeului! De asemenea, nici mai departe nu merg cu imaginația, măcar să ajungem cu Simona până acolo.

Dintre celelalte fete din prima sută, Ana Bogdan se detașează iarăși ca privilegiată a sorților, jucând în primul tur cu o jucătoare din calificări (la US Open picase cu Bouzkova, de care a și trecut). Apoi, Mihaela Buzărnescu deschide cu Venus Williams, adică o adversară teoretic peste cota lui Kanepi, dar fosta campioană a cam luat-o la vale. Ceea ce nu echivalează neapărat cu o victorie a Mihaelei, întrucât nici ea nu mai e pe val, ci că Venus nu mai e un factor pentru fazele avansate. Irina Begu și Sorana Cârstea nu stau rău, dar nici pe roze, cu Petkovic și respectiv Peterson, în timp ce Monica Niculescu o poate face din experiență pe promițătoarea Anisimova.

În fine, reperul nostru de pe tabloul masculin, Marius Copil, l-a tras pe Granollers, aceasta fiind o șansă bună de a avansa într-un asemenea turneu și implicit de a căpăta încredere. În ciuda unei aparente dificultăți, spaniolul e un floretist pe care forța Copilului îl poate încovoia. Baftă ai noștri, să înceapă odată balul!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revanșă, optimism și nerăbdare.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Revanșă, optimism și nerăbdare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei