Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 167 (6877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Zboară, puiul lui nea Puiu, zboară!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Foarte repede l-au împachetat și l-au expediat cei de la CFR Cluj pe Edi Iordănescu. Cert e că antrenorul nu iese în pagubă. După doar trei meciuri pe banca echipei campioane, acesta își rezolvă atât palmaresul, cât și portofelul. Asta înseamnă că, odată cu Supercupa, a șters acel zero din dreptul trofeelor ca tehnician, cât despre portofel, acesta nici pe departe nu era pe zero, însă oricând e de preferat unul mai burdușit. Dar CFR cum iese? Deși nu e semn de profesionalism să demiți antrenorul după atât de puține meciuri, posibil ca pe termen lung clubul să fie câștigat. De fapt, poate că greșeala nu e că l-a demis, ci că l-a angajat, ceea ce transformă demiterea într-o reacție rapidă. Impresia mea e că Iordănescu junior avea un discurs și o atitudine nejustificate de CV. Se aude că unii jucătorii l-ar dori în continuare, dar asta ar fi trebuit să se vadă și în teren, cu Malmo, meci în care echipa n-a avut șut cadrat, ca gazdă!

Pentru că orele de desfășurare ale partidelor din Liga Europa mi-au permis, aștern câteva vorbe și despre acestea. Viitorul nu se dezminte, această echipă va rămâne pururi fără experiență la nivel european. De la an la an, altă garnitură, alți jucători la rând. Jocul este avântat, seduce, dar nu capitalizează. După 2-2 cu Vitesse, calificarea este de domeniul teoriei. Oricum, drumul era prea lung până la grupe, Viitorul a început campania încă din primul tur, ar fi trebuit să dispute opt meciuri în preliminarii, mai multe decât în grupe.

Și FCSB a confirmat calculele hârtiei, nu putea coborî mai jos de nivelul unei echipe ca Rudar Velenje. Acest meci a fost atât de lipsit de interes pentru televiziuni, încât a profitat Prima TV. Bine că nu l-a comentat Huidu, ca acum niște ani când a făcut cuplu cu Găinușă pentru un alt meci achiziționat la plesneală. Intrând în logica lui Becali, din moment ce a ordonat schimbări la echipă, iar aceasta a câștigat, înseamnă că se pricepe la fotbal, nu? Adevăratele probleme vor începe din turul următor, unde oricare dintre Hajduk Split și Slavia Sofia va fi un adversar mult mai greu de gestionat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zboară, puiul lui nea Puiu, zboară!.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zboară, puiul lui nea Puiu, zboară!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei