Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 147 (6857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sportul-țar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că rușii devin o amenințare și în sportul-țar, că rege ar fi deja cam puțin pentru un imperiu ca Mama Rusia. Prea puțini își pun încă problema titlului mondial, jocul din meciul cu Spania fiind într-adevăr doar pârjol, numai că avem exemplul Greciei la Europeanul din 2004. Se poate și cu hei-rup, cu secera și ciocanul. Iar partea de tablou s-a cam defrișat până în finală. Pe croați îi pot face la intimidare, în timp ce într-o potențială semifinală cu Anglia s-ar pune problema orgoliului național, perfidului Albion pregătindu-i-se o nouă sfidare după afacerea cu fostul spion rus intoxicat la Londra. O singură considerație despre învinsa Spania, aceasta a arătat ca o Barcelonă fără Messi, dar ar fi avut o șansă dacă arăta ca un Real fără Ronaldo.

Așadar, proxima adversară a rușilor va fi Croația, dar nu cred că există vreun neutru care să nu-i regrete pe danezi, mai ales pentru ce a reușit Schmeichel jr. Reacțiile celebrului său tată, aflat în tribună, au emoționat și ele, la rândul lor. Prea multe șuturi pe mijlocul porții, la departajare, și nu doar la acest meci, numai bune pentru portarii cu picioare lungi. Schmeichel, mai îndesat, trebuie să împingă în ele, așa că a fost victimă sigură. Păcat, vreo două ar fi apărat și dacă se întorcea cu spatele.

Brazilia a trecut așa cum ne așteptam, adică greu, de Mexic. Luați la bani mărunți, purtătorii de sombrero nu au avut consistență. Neymar a atras atenția nu prin faptul că a înscris, ci pentru că exagerează cu reacțiile atunci când e faultat. Urmează poate cel mai interesant meci de la acest Mondial, cel cu belgienii. Aceștia au jucat fără voia lor într-un thriller, marele Scenarist îngropându-i sub două goluri pentru a-i prilejui apoi lui Vertonghen golul carierei, un cap de departe, cu boltă, din unghi închis! Că s-a mai înscris încă o dată cu capul nu miră pe nimeni, poate doar că nu a făcut-o Lukaku. Dar ce s-a întâmplat în minutele de prelungire a fost prea dur pentru echipa Japoniei: mai întâi au avut lovitură liberă bătută excelent de Honda, de gol, respinsă în corner de Courtois, care apoi iese bine și pe centrare. Repunere rapidă pentru De Bruyne și de aici impresia de inevitabil pentru ce a urmat. Nu cred că exagerez dacă-l consider pe Courtois omul care le-a negat japonezilor dreptul la prelungiri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sportul-țar.
 Vizualizări articol: 1182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sportul-țar5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei