Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 25 (6735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


S-au prescris faptele!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După atâta tenis, o revenire la rubrica de bază este mai mult decât indicată. Dar ceva mă reține. Sigur că aș putea scrie despre transferuri. Despre Alex Ioniță la CFR. Despre Niță oriunde, numai la FCSB nu! Despre foste glorii în căutarea timpului pierdut, gen Torje la Dinamo și Dodel la FCSB. Despre încă altele. Mă împiedică proaspătul serial al Gazetei, cu exploatarea sexuală a unor minore,  protejată tocmai de cei care ar fi trebuit să o combată. Suni, ca părinte, la 112, cu date concrete, dar cineva bine plasat intervine și nu se întâmplă nimic. Conduita unor comisari și procurori a fost servită lui Tolo, iar acesta, la rândul lui, ne-a servit-o nouă. Nu sunt chestiuni interpretabile, ci fapte întărite de înregistrări și confruntări cu martori. Nu știu pentru câți dintre dumneavoastră numele Craiu spune ceva, dar eu l-am prins printre marcatorii de la emisiunea radiofonică ”Fotbal minut cu minut”. Aflu acum, după 30 de ani, care a fost traiectoria sa. Aiuritoare, orice s-ar spune. Iar după toate dezvăluirile din dosarul Shanghai, apărute în ultimele zile pe tolo.ro, procurorul general anunță că faptele s-au prescris! Sună ca o ușurare pentru întreg aparatul ”Siguranță și Încredere”. Polițiști și procurori protejau la vedere afacerea unui mafiot chinez, iar noi trebuie să ne resemnăm pentru că faptele s-au prescris?! Păi tocmai încrengătura și promiscuitatea care îi unesc pe ”bugetari” i-au salvat! Nu știu ce sentimente v-au trezit dumneavoastră articolele de pe tolo.ro, cert e că pe mine m-au dus la limita suportabilului. Dacă oamenii ăia nu vor apărea înaintea unei instanțe, înseamnă că egalitatea în fața legii există doar în capul nostru, că statul de drept este o utopie. Iată ce subiecte grele poate genera presa sportivă! Pe de o parte, se poate mândri cu asta, pe de alta... înseamnă că suntem cu un picior în groapă ca societate. Să nu uităm de unde a plecat totul: interlopii chinezi nu făceau trafic cu gumă de mestecat, ei exploatau sexual minore!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au prescris faptele!.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
S-au prescris faptele!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz cu măsline O excelentă mâncare de toamnă-iarnă, care se pregătește ușor și este foarte gustoasă, e prazul cu măsline. Se poate face atât în versiune de post, caz în care folosim doar ulei la gătit, cât și în versiunea... Citeşte