Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 3 (6713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fotbalişti şi elefanţi împăiaţi?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vrem, nu vrem, cel mai important subiect al zilelor ăstora este foiala de la o echipă la alta, iar în cazurile mai breze, de la un campionat la altul, adică de la o ţară la altă ţară. Că doar de aia s-au inventat cele două perioade de transferări: ca băieţii să înveţe geografia pe viu, din mişcare, şi ca presa să aibă de lucru, că doar nu ne-om apuca să scriem despre sporturile de iarnă care la noi nu există. Ce am înţeles eu din fojgăiala (mai mult verbală) legată de transferurile mai degrabă virtuale/ipotetice decât certe e că foarte multe echipe şi-ar dori nişte jucători mai acătării, numai că patronii/acţionarii nu se înghesuie să dea şi bani. Concret: cel mai mediatizat caz şi de fapt cel mai disputat transfer este cel al lui Ioniţă de la Astra, a cărui destinaţie este... Ei, aici e aici, fiindcă două din cele trei echipe care ni se par a avea şanse la titlu (a treia fiind Craiova, dar pe care eu tare aş dori să o văd campioană), Steaua (FCSB să-i spună judecătoru' ăla care a hotărât că aşa se numeşte, precum şi soacră-sa!) şi CFR Cluj, cică se luptă spre a-l aduce în propria bătătură. Se luptă e de fapt un fel de a spune, sau mai degrabă o interpretare tipic românească a ideii de achiziţie, deoarece, spre deosebire de lumea normală, unde se oferă din ce în ce mai mult, până se ajunge la înţelegere, la noi astea se întrec în a da cât mai puţin. Şi din ce în ce mai puţin. De la două milioane se ajunsese deja la unul, iar de câteva zile se vorbeşte de numai 500.000 de euro. Başca unul sau două rebuturi din lotul Clujului care cică să acopere gaura lăsată prin plecarea ăstuia. Ca argument pentru jegoasa abordare, se bagă deşteptăciunea aia cu "doar nu e Messi"! Chestie care se bate cap în cap cu aia zisă mai acu, vreo lună, cum că dacă l-ar avea pe Ioniţă, ar câştiga titlul la pas. Până să ne lămurim ce şi cum, hop şi bivolul de patron al Astrei, infractorul eliberat pe cauţiune Nicolae, care l-a trimis la echipa a doua, ca pedeapsă că n-a semnat prelungirea contractului cu el, marele vânător de elefanţi împăiaţi. De ce dracu' nu şi-o vedea ăsta de vânătoare şi să lase fotbalul în durerea lui?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalişti şi elefanţi împăiaţi?.
 Vizualizări articol: 1459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fotbalişti şi elefanţi împăiaţi?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei