Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 aug 2017 - Anul XXII, nr. 193 (6609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


În voia sorţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă acea combinaţie de sporturi de luptă, menită a genera multă vâlvâ şi mulţi bani, nu m-a convins să mă calibrez pe alt fus orar, meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova va schimba lucrurile. Evenimentul va fi primul în sesiunea de seară la New York, adică ora două a dimineţii de marţi pare destul de sigură. Mă număr printre cei care se bucură de această tragere la sorţi, mi se pare chiar un privilegiu. Măcar vom şti dintru început: ori la bal, ori la fotbal! Adică ori continuăm energizaţi dansul la US Open, ori ne întoarcem la ale noastre.

Ceea ce fac şi eu acum. Văd mult entuziasm după tragerea la sorţi a grupei din care face parte echipa lui Becali, care a declarat că bagă rezervele în Europa, dar şi că să ne pregătim de primăvara europeană. Cine se uită în gura lui înţelege că se va califica cu rezervele. Eu mă limitez la o singură observaţie: anul trecut Steaua (aşa se numea atunci), n-a putut obţine o victorie din dubla cu o echipă helvetă de divizie secundă, dar acum FCSB se vede defilând cu una din prima ligă! Plus că fotbaliştii de la Plzen văd tragerea asta ca pe o ocazie ideală de revanşă. E drept că Dică a primit ceva întăriri, între care şi Florinel Coman, adică rezerva tizului Florin Tănase, pe vremea când jucau amândoi la Viitorul. Oare se va impune de data asta cel cu numele diminutivat? Cât despre Viitorul, adică echipa campioană en titre, după toate aceste transferuri cu sens unic (precum şi cele care vor mai urma până la 1 septembrie), după reducerea cheltuielilor prin desfiinţarea echipei secunde, iată că se transformă într-o echipă de pluton, cu obiectivul schimbat din calificare în play-off în evitarea retrogradării. Şi cât a trecut de la acea victorie cu Apoel, cu golul senzaţional al lui Ganea, când Hagi se bătea cu pumnul în piept că a făcut totul mai bine decât ceilalţi?! Ce să se fi petrecut între timp? S-ar putea ca până la etapa viitoare chiar şi lotul lui Sepsi să sune mai bine, deci pentru a rămâne în prima ligă cele două ar trebui să fuzioneze şi să se numească Sepsi Sf. Gheorghe Hagi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În voia sorţilor.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
În voia sorţilor5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei