Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iul 2017 - Anul XXII, nr. 163 (6579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Rămâne cum am stabilit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am lăsat intenţionat deoparte fotbalul, pe de-o parte pentru a asigura continuitate turneului de la Wimbledon, pe de alta pentru a lăsa noului sezon răgazul de a se aşeza în matca sa. Aşadar. ce s-a mai întâmplat important prin fotbal în acest răstimp? Personal, aş pune detaşat pe primul loc scatoalca pe care şi-a încasat-o Gigi Becali de la TAS. Atât l-a dus capul, să preia frustrările lui Meme şi să ducă el acest război dinainte pierdut. Care Meme, la rândul lui, a pus botul la vorbele de clacă ale fotbalistului Alibec, preluate şi ele de la un cirac de cafenea. Multă lume spune că o fi Meme cum o fi, dar măcar e un tip deştept. Degeaba te duce mintea, dacă pui vanitatea înaintea judecăţii. În locul lui Becali, i-aş fi spus că, dacă e aşa sigur, îl sprijină în acest demers la TAS, dar să suporte cheltuielile de judecată şi să-şi dea demisia dacă pierde. Credeţi că am mai fi asistat la tot bâlciul ăsta? Să nu-l uităm nici pe Reghe, cu a sa declaraţie, “plec de la echipa campioană”. E clar, la FCSB cine se-aseamănă se-adună.

N-aş vrea să trec nici peste ridicolul de care s-au acoperit cei de la LPF şi FRF, în ordinea asta. Regulamentele trebuie să fie atât de clare, încât să le înţeleagă toţi proştii. Dacă trebui să apelezi la logică şi la deducţii, mereu vor fi situaţii de genul ăsta. Sigur că bunul-simţ îţi spunea că nu poţi apela la criteriul meciurilor directe, împins până în prima parte a campionatului, decât după ce treci prin rangul superior al punctelor, ori nu se punea problema pentru că Viitorul terminase sezonul regulat cu punctaj mai mare decât FCSB. Sigur, a mai fost şi acel mail oficial difuzat înainte de play-off şi play-out tuturor conducătorilor, de care Argăseală nu i-a spus avocatului, altă tâmpenie. Sau poate aşa o fi fost strategia comună, să meargă pe burtă. O strategie numai bună pentru a stoarce bani de la fraieri!

În rest, că a început campionatul, că se joacă deja în preliminariile europene, că se vehiculează transferuri de sute de milioane – e lung sezonul, ba e lat, îl vom cerceta şi-n dungă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rămâne cum am stabilit.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rămâne cum am stabilit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei