Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 apr 2017 - Anul XXII, nr. 96 (6512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ziua muncii cu tacul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poimâine, de 1 Mai, Ziua Internaţională a Oamenilor Muncii (după cum era numită în vremurile de demult), la Sheffield au loc ultimele două sesiuni ale finalei Campionatului Mondial de Snooker, în care, după cum se arată lucrurile la ora la care scriu eu acest articol, urmează a se întâlni Mark Selby, actualul deţinător al titlului, şi John Higgins, fost multiplu campion mondial, jegul ăla penal care a pus botul acum câţiva ani la pseudomita oferită în avion de nişte jurnalişti britanici (de la aceeaşi publicaţie care l-a băgat în pârnaie şi pe europarlamentarul Adrian Severin, cam pentru aceleaşi chestii) pentru a ceda nu mult, ci câte un singur frame în faţa unor outsideri, în timpul unui turneu de la Kiev. Evident, totul era o invenţie de presă, dar Higgins s-a lăcomit la ipotetică şpagă de vreo 300.000 de euro, fiind înregistrat, dat apoi în fapt şi, evident, suspendat vreo 6 luni de Federaţia Internaţională de Snooker. De atunci încoace, şi sunt vreo 7 ani, de câte ori îl văd pe Higgins, mi se face greaţă. La data întâmplării, porcovanul era pe locul 1 în clasamentul mondial şi avea deja câştigate din snooker ceva mai mult de 5 milioane de lire sterline. Aşadar, îmi doresc de fiecare dată să-l văd nu doar pierzând, ci şi umilit. Numai că este totuşi un mare jucător, capabil oricând de revenire, de la orice scor, în faţa oricărui adversar. În semifinala cu Barry Hawkins, după prima repriză, conduce cu 5-3, după ce a avut chiar 4-0, şi mi-e greu să cred că Barry îl poate deranja. Dincolo, între Mark Selby, care nu mi-a fost tare drag niciodată, şi "dl profesor" Ding Junhui, doar n-o să ţin cu chinezoiul! Aşa că rămâne să-l susţin pe Mark şi în semifinala, şi în finală, când sper să-l bată pe Higgins cu 18-0. Păcat însă că Ronnie a pierdut în sferturi în faţa lui Ding, care n-a excelat, dar a avut parcă mai multă baftă. Desigur, Ronnie a pierdut în primul rând pe mâna lui, încercând şi acum câteva lovituri fanteziste. Păcat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua muncii cu tacul.
 Vizualizări articol: 1949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ziua muncii cu tacul5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei