Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mar 2017 - Anul XXII, nr. 73 (6489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tâmpenii mai mult sau mai puţin solemne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să nu ne pierdem speranţa, o victorie poate schimba totul, cam asta a transmis Daum după meciul cu danezii. Probabil nu e o tâmpenie sau, dacă e, nu e una solemnă, astfel că talentatul domn Buzărin n-a inclus-o în selecţia sa de pe blogul gsp. De altfel, la lecturarea respectivei liste, se constată că o asemenea catalogare ţine cam mult de aroganţă. Poate doar mirarea unui invitat la tv, că de ce se joacă pe stadionul din Cluj-Napoca în loc de Arena Naţională, să se încadreze. Dar, cum mă ştiţi de altruist, am să-l ajut eu pe distinsul autor. Cineva, la o intervenţie în direct la Sport Total FM, susţinea că selecţionerul ar trebui să fie subordonat comisiei tehnice de la FRF, deci să răspundă membrilor acesteia la întrebări de genul “de ce l-ai băgat pe ăla?”, de ce l-ai schimbat pe ălalalt?” etc. Pentru că ne mai pricepem şi noi, susţinea respectivul, de parcă făcea parte din respectiva comisie. Preluând din zbor ideea, mi-l şi imaginez pe Stoichiţă examinându-l pe restanţierul neamţ! Deşi, înainte de a fi “tâmpenie solemnă”, mi se pare o concepţie de tip comunist, sunt sigur că nici ăia de la federaţia din China nu l-au pus pe Lippi să se justifice în faţa vreunui Shao Lin de-al lor. Ei, cine credeţi că era interlocutorul de la radio? Indiciu: i se spune Buză, dar nu e cascadorul din filmele cu Mărgelatu.

Revenind la ce susţinea Daum, cu victoria care poate schimba totul, din păcate programul nu ne ajută. Meciul care încheie sezonul de primăvară este taman deplasarea în Polonia, acolo unde, nu zic nu, ar fi perfect să facem vreo ispravă, mai ales că nimeni n-are cine ştie ce aşteptări. Dar ne-ar fi prins bine unul din meciurile cu Armenia sau Kazahstan, să mai luăm şi noi nişte puncte, să mai căpătăm moral. Asta e, ura şi la vară!

Pe final, las şi eu aici două tâmpenii fără pretenţii de solemnitate. Prima: Dinamo n-a mai avut răbdare până la partida cu Stea… ăăă, FCSB, aşa cum proroceam deunăzi, şi i-a reprimit în lot pe abţiguiţi. Pe ăl mai baban l-au ţinut pe bancă, să-i treacă definitiv mahmureala, în timp ce ăla micu’ le-a mâncat meciul din Cupă. Bine că nu l-a băut! Şi a doua: mulţi demoni mai are să-şi rezolve Simona noastră...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâmpenii mai mult sau mai puţin solemne.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tâmpenii mai mult sau mai puţin solemne5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei