Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 sep 2016 - Anul XXI, nr. 220 (6333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Un lot bizar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se apropie partidele pe care România le va susţine în preliminariile Campionatului Mondial, prilej cu care Daum a anunţat lotul pe care contează pentru cele două meciuri. În funcţie de preferinţele fiecăruia dintre cele câteva milioane de pricepuţi în ale fotbalului, câţi trăim pe meleaguri româneşti, lotul este fie apreciat, fie contestat, în întregimea sa sau doar la bucată. Deoarece sunt destule nume a căror prezenţă surprinde, dar şi altele care, tot surprinzător, nu figurează printre cei aleşi, hai să ne ocupăm puţin de ele. Dacă e să vorbim de o surpriză absolută printre cei convocaţi, atunci aceea este cu siguranţă numitul Iasmin Latovlevici. Spuneţi drept: câţi dintre dumneavoastră vă mai aminteaţi măcar de existenţa lui? Asta încă nu e nimic, dar cum naiba de o fi aflat domnul Daum de el!? Fiindcă, oricât scormonesc prin memorie, cred că sunt ani buni de când nici măcar numele nu a mai fost pomenit în media din România. Prin comparaţie, un nume mult vehiculat, Ştefan Radu, despre care am aflat ba că e în formă, ba că a devenit căpitan la Lazio ori că s-a accidentat, adică i-am cunoscut parcursul aproape zi cu zi, nu este convocat, deşi revenirea sa în echipa de club a fost una de excepţie, cu gol înscris exact când trebuia. Ani întregi am tot aflat că Radu nu vine la lot mai ales din motive de incompatibilitate fie cu un selecţioner, fie cu altul, de fapt... cu toţi, dar oare nici cu Daum nu poate colabora? Ori n-a auzit neamţul de el, singurul român cu o carieră constant bună, ba şi la o echipă importantă dintr-un campionat de mare clasă? Un alt caz ciudat este cel al lui Tamaş. În mod evident, rolul lui în calificarea Stelei în Europa League este notabil, iar experienţa lui în campionate puternice este incontestabilă. Neconvocarea lui mi se pare cu adevărat bizară, cum tot aşa este şi neincluderea lui în lotul echipei de club în meciul cu Timişoara. Să fie considerat oare vinovatul de serviciu pentru eşecul din Turcia, unde oricum Steaua n-a jucat nimic? Da, Tamaş a produs penalty-ul ăla ca un începător sau, dacă preferaţi aşa, ca o babă cu reflexe întârziate. Dar asta nu înseamnă că la Naţională n-ar face cu Moţi un cuplu mai bun decât oricare altul. Cât priveşte atacul, să sperăm că prezenţa lui Alibec ne va rezolva marea problemă, aceea a golului, deşi, dacă privim cu atenţie, atacanţii selecţionaţi sunt exact aceiaşi care la Euro au făcut fix... beep!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un lot bizar.
 Vizualizări articol: 2068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Un lot bizar5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei