Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2016 - Anul XXI, nr. 207 (6320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Între totul şi nimic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Simona Halep a câştigat un meci pe care adversara ei nu merita să-l piardă. Sigur, logica tenisului nu e atât de riguroasă încât să dea valoare de adevăr concluziei că Simona nu merita victoria. Bucăţi bune de meci, Halep şi Babos au jucat simultan bine, chiar foarte bine. Situaţia balansa de la una la alta, trecându-ne printr-un adevărat iad al emoţiilor, cu scuze pentru exagerare. Unguroaica a atins de câteva ori viteza de 190 de km/h la serviciu, ceea ce se încadrează fără probleme în standardele băieţilor. Lui Federer, de exemplu, nici nu-i trebuie mai mult pentru a servi o mulţime de aşi. Din fericire, forţa serviciului lui Babos nu era dublată de varietate, astfel că Simona a putut să se descurce onorabil la retur. Norocul părea şi el de partea lui Babos la acel reflex neverosimil la fileu, care va ajunge în toate retrospectivele la Eurosport, dar pentru viteza de reacţie merită credit şi jucătoarea. Tensiunea a atins apogeul în setul decisiv, la 4-3 pentru jucătoarea noastră, care reuşise cu greu să răzbată la suprafaţă de la 1-3. Atunci, aflată la retur, Simona a avut de trei ori avantaj, ceea ce ar fi însemnat 4 game-uri la rând şi serva pentru meci. Dar Babos a luptat fantastic şi a egalat la 4, agăţându-se la rândul ei de meci. Asaltul final se poate rezuma astfel: următoarele două game-uri au fost adjudecate de Simona, deci implicit meciul, dar în ambele Timeea Babos a condus cu 40-15! Ce s-o mai lungim, diferenţa între totul şi nimic a fost ceva infinitezimal. Urmează, chiar astăzi, optimea cu Carla Suarez-Navarro, care măcar este de acelaşi calibru fizic cu Simona, deci fetele mai mult se vor alerga decât bombarda.

În încheiere, să spun că am considerat aproape un privilegiu a le vedea pe Monica Niculescu şi Roberta Vinci în paralel pe cele două canale Eurosport. Una a dus slice-ul de forehand la perfecţiune, cealaltă pe cel de rever. Ce jucătoare ar ieşi din calităţile cumulate ale celor două! În lumea reală, Monica s-a oprit, Roberta merge mai departe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între totul şi nimic.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Între totul şi nimic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce sa insemne ca... trimis de
( 5 sep 2016, 18:35:40
"fetele mai mult se vor alerga decât bombarda"? Tennis the calitate mai slaba cumva?

Carla-S-N are un backhand care n-a mai fost vazul la femei de la Justin Henin; l-as pune pe Wawrinka inaintea CS-N doar pentru simplu fact ca este baarbat si deci mult mai puternic. In rest, ma astept ca meciul sa fie de cea mai ridicate calitate tehnica.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Diresală ( rețeta mamei Olga Smucilă din Vama) Este o supă deasă țărănească de prin Bucovina, unde generații de copii rumeni în obrăjori se pot lăuda că au crescut sănătoși și zdraveni cu așa ceva. Preparatul poate părea banal, dar este consistent, foarte gustos, încălzește și... Citeşte