Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2016 - Anul XXI, nr. 206 (6319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Forţând neforţatele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duelul româncelor din turul secund la US Open a produs iarăşi un set la zero, la pachet cu o victorie (prea) categorică a Monicăi Niculescu în faţa debutantei într-un turneu de Grand Slam, Ana Bogdan. Monica şi-a jucat deja de vineri seara prezenţa în săptămâna a doua, adversară fiindu-i o Caroline Wozniacki ajunsă pe locul 74 WTA. Nu că asta ar fi contat cine ştie ce, sunt convins că meciul a stat în racheta jucătoarei noastre. Şi Simona Halep are de trecut hopul turului trei, cea care îi va oferi replica diseară fiind unguroaica Babos. Pentru a ajunge aici, Simona a avut de tras într-un meci cu valoare peste turul doi, când a fost programat. Putem spune că partida cu Safarova a fost o reprezentaţie de gală, pe care a văzut-o toată lumea prezentă în complexul Flushing Meadows-Corona Park din New-York. Acest lucru a fost posibil pentru că întâlnirea a fost prima programată pe terenul central, cel dotat începând din acest an cu acoperiş retractabil. Cum ploaia mătura complexul mai sus amintit, lumea urmărea din tribune sau pe monitoare singurul meci aflat în desfăşurare la acel moment. Şi putem spune că au avut ce vedea. Simona a fost testată, a fost agresată de serva şi de loviturile cu stânga ale cehoaicei, dar a primit provocarea şi a ripostat uneori entuziasmant. Scorul de 6-3, 6-4 ascunde multe game-uri echilibrate, destule mingi de break salvate, precum şi schimburi de break-uri. Safarova a făcut multe greşeli neforţate la loviturile 4-5 din raliu, când Simona reuşea să ţină schimbul din spatele terenului şi devenea clar că era nevoie de mai mult. Iar Safarova, care nu-şi putea permite să stea în raliuri prelungite, forţa şi făcea… neforţate! Şi un alt fapt a fost îmbucurător, Simona a terminat cu mai mulţi aşi decât adversara sa, care e cunoscută prin faptul că excelează la serviciu.

Serena, care navighează în paralel cu Simona, a ajuns la patru seturi încheiate cu 6-3, din tot atâtea disputate! Asta arată că, fără a forţa, a fost mereu în control. Desigur, planul său nu e un secret pentru nimeni: evitarea uzurii în meciuri prelungite inutil. Până acum, funcţionează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Forţând neforţatele.
 Vizualizări articol: 1402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Forţând neforţatele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei