Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mar 2016 - Anul XXI, nr. 65 (6178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pe mâna lui Neuer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bineînţeles, toate reflectoarele au fost pe Bayern-Juve, unde Guardiola, mai ales el, s-a salvat din buza prăpastiei. Dacă pierdea, o făcea în primul rând pe mâna lui Neuer. Băiatul ăsta, care credea că merită şi Balonul de Aur într-o vreme, poate pentru că Germania îi dăduse şapte Braziliei datorită lui, tânjeşte după o glorie care nu-i poate fi rezervată unui portar, de-aia şi iese de nebun, driblează şi face preluări acrobatice. Astfel de inşi sunt foarte periculoşi pentru grup. E drept, pe urmă Guardiola s-a păstrat pe linia de plutire tot pe mâna lui, căci a salvat în vreo două rânduri un 0-3 ireversibil. Însă degeaba limitezi un dezastru dacă îl provoci. Altul care i-a dat o mână de ajutor lui Pep a fost omologul Spaletti. Din momentul în care l-a scos pe Morata şi l-a băgat pe Mandzukic s-a zis cu jocul pe contraatac, astfel că italienii şi-au mai creat ocazii doar la 4-2! Altfel, dezamăgitor în toată această gestiune a lui Guardiola la Bayern mi se pare şi faptul că nu a reuşit sau n-a vrut să-l integreze pe Goetze. O fi fost el accidentat, dar nici când era sănătos n-o ducea prea bine.

Un moment bizar la Atletico-PSV: când olandezul Narsingh plesnea transversala la loviturile de departajare, regizorul transmisiei a schimbat imediat cadrul, aducându-l pe Simeone în prim-plan. Am mai apucat să văd că portarul lui Atletico era ocupat să se bucure, în timp ce mingea cobora aproape perpendicular pe transversală. Ce s-a întâmplat cu mingea aia, unde s-a dus, unde s-a oprit? Dacă ea, urmare a efectului, s-ar fi rostogolit în poartă, ar fi fost gol valabil! Probabil că nu s-a întâmplat aşa, dar n-am putut şi vedea asta, din păcate. Am ţinut cu PSV pentru „exotism”, pentru alte feţe în sferturi, pentru antrenorul Cocu şi felul său inocent de a-şi manifesta bucuria.

Strecor şi câteva telegrame de la Indian Wells: Simona s-a lovit de zidul Serena, dar bine c-a ajuns până acolo, de-acum poate începe liniştită urcuşul; Wawrinka a pierdut meciul cu Goffin ca un copil bezmetic, trimiţând în aut de la un metru de fileu; Zverev aproape că s-a făcut mare, i-a luat un set lui Nadal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe mâna lui Neuer.
 Vizualizări articol: 1684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pe mâna lui Neuer5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Maioneza de pufuleți ( de post) Este o maioneză reușită, care se leagă frumos, nu prea se întâmplă să se taie și are un gust special, cu ușoară aromă de porumb. Se poate folosi ca atare sau se poate amesteca în ea puțin usturoi, cu care se potrivește de... Citeşte