Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2016 - Anul XXI, nr. 63 (6176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Puncte pierdute în favoarea Stelei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reghecampf a luat o gură de aer odată cu victoria asupra Astrei, una necesară pentru a se păstra în cărţi, dar nicidecum suficientă. Totuşi, s-a putut sesiza o schimbare de ton la conferinţa de presă de după meci, parcă îi venise inima la loc. Ceva stres sigur a fost, chiar şi oarece frustrări, altfel n-ar fi apărut acea aluzie despre presupusa ratare a pregătirii de iarnă, pe care s-a grăbit s-o declare el însuşi ca fiind glumă. Dar cine a avut urechi de auzit a auzit. Pe lângă cele trei puncte obligatorii, Steaua a mai fost avantajată şi de rezultatele celorlalte două partide, ambele terminate la egalitate, ceea ce înseamnă că s-a pierdut în neant câte un punct din cele puse în joc la fiecare meci. Cu alte cuvinte, Pandurii şi Dinamo au fost ţinute pe loc, dar nici Viitorul nu şi-a luat avânt. Pe ASA n-are rost s-o punem în ecuaţie, pentru Steaua ar fi fost chiar bine ca târgumureşeanii să fi câştigat în faţa lui Dinamo. Dacă însă ar fi luat Viitorul toate punctele, având în vedere că urmează meciul direct, pentru Steaua s-ar fi complicat cumva lucrurile. Chiar şi aşa, la actuala situaţie din clasament, cu o victorie Viitorul poate trece peste Steaua! E drept, trupa lui Hagi n-a prea reuşit să-i pună probleme lui Reghe, asta dacă nu ne întoarcem în mandatul anterior al acestuia, când Viitorul trăgea să scape de retrogradare. Paradoxal, acum, când Viitorul are echipă mai bună, îi va fi mai greu să repete isprava, pentru că ambele echipe se bat pe aceeaşi bucată de pâine. Una pe care încearcă s-o înşface şi „câinii” lui Dinamo, dar aceştia parcă nu mai ştiu să muşte, mergând din egal în egal. Şi, aşa cum am mai spus, cine pierde puncte cu ASA pierde şi locul de onoare. Îmi cer scuze că nu pomenesc nimic despre play-out, dar deocamdată el este la periferia interesului fotbalistic. Spre final, când o fi vreun meci de totul sau nimic, poate că o să-mi reconsider poziţia.

Îmi cenzurez în continuare iluziile pentru posibila întâlnire a Simonei cu Serena la Indian Wells, pe acelaşi considerent de a evita deziluziile. Sigur că victoria clară din faţa Makarovei ar trebui confirmată şi cu Stricova, dar tocmai acest „trebuie” poate fi un factor inhibitor pentru Simona.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puncte pierdute în favoarea Stelei.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puncte pierdute în favoarea Stelei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Unt de arahide făcut acasă (de post) Este un ingredient de bază pentru fursecuri fără coacere, este minunat pentru creme și clătite... În multe țări, untul de arahide, american la origini, este un produs ieftin și comun, ca și margarina, dar la noi este încă destul de... Citeşte