Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2015 - Anul XX, nr. 154 (5966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai respirăm. Sau nu?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În principiu, numai azi şi mâine ... nu e poimâine! Adică ziua în care pauza de vară ia sfârşit (şi parcă tot mai repede de la un an la altul), iar competiţiile interne, tot mai şchioape, o iau din loc. Dacă mă întrebaţi pe mine de ce trebuie campionatul să debuteze la începutul lunii lui Cuptor, n-am nici idee de răspuns. N-are nici o legătură cu cupele europene, care deja avansează spre turul 2 preliminar. În fond, alea care ar avea de jucat în preliminarii n-au decât să o facă, dacă asta şi-au dorit (sau nu!, fiindcă neam de neamul botoşănenilor n-a sperat să se vadă în Europa de pe locul 8), în timp ce alealalte să-şi vadă naibii de plajă şi de valuri în loc să-şi dea duhul pe terenuri la peste 40 de grade. Ori, cine ştie?, o fi vreo strategie cu bătaie lungă, poate că ne pregătim de pe acum pentru mondialele arăbeşti, din 2022, încercând o aclimatizare timpurie. S-ar putea să fie totuşi un calcul greşit, fiindcă nu sunt deloc convins că după ce jum'ate de FIFA a plecat la brutărie, World Cup o să se desfăşoare tot acolo. În sfârşit, mai sunt vreo două zile până la Supercupa României, iar apoi se urneşte şi căruţa campionatului, în ziua imediat următoare. De ce trebuie puşi la asemenea cazne amărâţii ăştia care nici pe vreme normală nu ştii dacă joacă sau dorm, repet, habar n-am. Poate fiindcă televiziunile şi rubricile de sport au nevoie de marfă proaspătă, poate fiindcă ne e dor de ceva scandal... că doar de fotbal nu poate fi vorba, atât timp cât nimeni n-are bani de cumpărat măcar vreo 2 - 3 fotbalişti mai acătării, nici măcar alea care, cu sau fără voia lor, s-au trezit "europene". Şi nu vorbesc aici de Botoşani, ci de alealalte două, presupuse a fi mai breze. Doar presupuse, fiindcă iată, şi ASA Târgu Mureş dă semne de deces, că doar n-or juca tocmai ăia gratis, din moment ce conturile le-au fost blocate. Chiar mă gândesc că până să joace în Europa League s-ar putea să nu joace nici în Supercupa aia de poimâine! Mai avem două zile de respirat, poate trei. După care ne va sufoca, cu premeditare, campionatul de nefotbal, la sfârşitul căruia, la anul, s-ar putea să nu ne rămână suficiente echipe cât să acoperim locurile alocate în cupele europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai respirăm. Sau nu?.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai respirăm. Sau nu?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Imam Bayaldi (rețeta lui Bacalbașa) Nu e gospodina in Dobrogea sau in tot intinsul sudic al Romaniei care sa nu stie sa gateasca imam baialdi, adica vinete umplute. Reteta nu-i nicideucm romaneasca, insa imprumutul e atat de vechi, incat de multa vreme am bagat-o in cartile nostre de... Citeşte