Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 feb 2015 - Anul XX, nr. 42 (5854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cum am ratat trei infarcte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să tot fie vreo trei zile de atunci. Mă pregăteam de o după-amiază de-a dreptul luminoasă, cu un show Ronnie O'Sullivan în deschidere, apoi cu un recital al Simonei Halep la mijloc, sandviciul urmând să fie completat pe înnoptate de un alt show, cel al Real-ului Madrid la Gelsenkirchen, cu Schalke 04. Aşa-i zice echipei, aşa pronosticasem şi scorul. ... Şi a-nceput nebunia: Ronnie l-a condus pe Matthew Stevens cu 2 - 0, şi tocmai începusem să mă supăr că meciul va dura prea puţin, jucându-se până la 4 din 7. S-a făcut 2 -1, mai mult dintr-o glumă. A revenit Ronnie, făcând 3 - 1 în câteva minute. Hai să vedem pe site cu cine va mătura pe jos în sferturi. Până m-am lămurit, se făcuse  3 - 2. La 3 - 3, a început să mă doară capul, iar când mi-a devenit limpede că o ia cu 4 - 3, m-a luat şi cu inima. Las' că-mi revin cu Simona. Aşa a şi fost, până la prima dublă greşeală, pe la a doua m-am enervat iar. Apoi, când le-a făcut pe alea două legate, pierzând şi game-ul, am simţit din nou dureri în piept. Cum bine ştiţi, Halep a câştigat atunci, dar jucând mai prost decât... ea însăşi, în zilele ei cele mai proaste. Se terminase meciul de o bună jumătate de oră, iar eu continuam să o înjur că la uşa cortului. Celălalt telespectator, căruia i-am inoculat cam aceleaşi trăiri în cei aproape 25 de ani de vizionari în comun, zice: "Cu trei chestii d-astea-ntr-o zi, poţi face infarct. Eşti sigur că mai vrei să vedem şi Real-ul?" Am râs, explicându-i că în toată istoria sportului şi în toată viaţa mea de telespectator n-a existat o asemenea zi, şi că Real-ul m-a enervat meci de meci preţ de vreo două luni, aşa că a venit momentul reabilitării. Aşa a şi fost. În sfârşit, Ronaldo şi-a amintit că în cartea lui de muncă scrie "fotbalist", dincolo de golul înscris rămânând memorabil assist-ul de la golul al doilea, cu un dribling de poveste, urmat de bijuteria de gol al lui Marcelo. Şi uite-aşa am scăpat eu de infarct, datorită doctorului Ronaldo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum am ratat trei infarcte.
 Vizualizări articol: 2010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Cum am ratat trei infarcte3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș mănăstiresc Părintele Dionisie, șeful cuhniilor de la Mănăstirea Căldărușani, îmi mărturisea cu un deceniu în urmă că niciodată nu i-a fost teamă că nu va avea ingredientele necesare în cămară. Și asta pentru că simpla rugăciune era de ajuns... Citeşte