Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2014 - Anul XIX, nr. 247 (5756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ha-lu-ci-nant!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ieri dimineaţă, în timpul matinalului de la Radio Top, colega de program, Alina, m-a distrus psihic anunţându-mă că meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams urma să se dispute începând cu ora 11.00. Chestia m-a scos din minţi, fiindcă orele mele la şcoală încep miercurea la ora 12.00. Gândul că aş putea vedea un set, eventual unul şi ceva, iar când meciul se încinge eu să fiu nevoit să plec la clasa 12 D, m-a scos din minţi. La ora 11.00 eram în cancelarie, cu site-ul bet365.com deschis şi cu imaginile de la Singapore în colţul din dreapta al monitorului. La acest calculator nu există sunet, aşa că acum, când meciul s-a terminat de ceva vreme, nu am în minte decât ceea ce am văzut, fără să am habar de comentariul din timpul meciului, inclusiv dacă s-a vorbit despre vreo eventuală problemă fizică a domnişoarei Williams. Aşa cum o văzusem luni, în meciul cu Ivanovici, părea să fie sănătoasă tun, la fel ca Simona, deşi ambele părăsiseră cu puţin timp în urmă turneul de la Beijing pretextând mici deranjamente fizice. Dar, repet, meciurile de luni, soldate cu victorii pentru ambele, lăsaseră impresia că amândouă sunt la potenţial maxim. Ceea ce am văzut, însă, ieri m-a uluit. Cu atât mai mult cu cât victoria Simonei contra lui Bouchard mi se păruse mai degrabă datorată celor 37 de greşeli neforţate ale canadiencei (faţă de doar 11 ale Simonei) decât unei evoluţii de excepţie a lui Halep. Ei bine, Serena, care nu părea să aibă, repet, nici o problemă fizică, a fost fugărită de-a latul terenului până era să dea în primire! La 3-0, am zis că e întâmplare, la 5-0 că e bun şi un set, la 6-0 şi 2-0 în setul 2 că există miracole, la 5-2 că visez. La 5-2, dar 15-40 pe serviciul Simonei, mi-a fost prima oară frică. La 40-40 m-am liniştit. Finalul a fost normal (dacă „normal” înseamnă să o distrugi pe Serena!) şi, culmea!, am ajuns la clasa 12 D cu doar 1 minut întârziere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ha-lu-ci-nant!.
 Vizualizări articol: 1692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Ha-lu-ci-nant!4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei