Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 feb 2014 - Anul XIX, nr. 29 (5538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De la una la alta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noua formulă de tiqui-taca se pare că trebuie să includă în ţesătura de pase o bară şi doi jucători adverşi! Cei care au văzut golul al doilea din semifinala de Cupa Regelui, Barcelona-Sociedad, ştiu despre ce vorbesc. Păi dacă ăla al lui Bănel a fost considerat tontogol, ce se poate spune despre autogolul “reuşit” de echipa bască?! Este pur şi simplu o capodoperă în domeniu! Şi în meciul de dinainte, Real-Atletico, au fost două autogoluri, dar absolut decente, devieri de joc. Cu acest prilej, Realul şi-a reglat conturile cu echipa care i-a luat trofeul de sub nas în sezonul trecut, dar marele meci va fi ăla din campionat. Un moment al adevărului care este programat peste doar o lună.

Aş vrea să spun două vorbe şi despre futsal, mai precis despre sfertul de finală România-Rusia, care s-a suprapus peste prima repriză a derbiului City-Chelsea. După cum probabil ştiţi, ruşii ne-au snopit în bătaie, după un meci de o urâţenie aparte, cel puţin în ceea ce ne priveşte. N-am reuşit să dăm nici măcar un gol, deşi am evoluat mult timp cu portar înaintaş. Când acest joc este tacticizat, devine de neprivit. Patru ruşi se apărau în zonă în faţa sau în interiorul careului, iar cinci români plimbau mingea la infinit, fără a reuşi vreo breşă. Oare la acest sport nu mai există noţiunea de dribling? Nu, pentru că riscul era prea mare, să mai primim un gol-două pe lângă sacul ăla deja încasat. Şi la fel se întâmplă şi la minifotbal, apărare şi iar apărare, de-aia echipa României, păstorită de candidatul Răzvan Burleanu, a câştigat ultimul campionat european cu o medie de un gol pe meci…

Trecând de la una la alta, mi-a dat de gândit arestarea lui Rudel Obreja. Habar n-aveam despre învinuirea respectivă, mijlocirea unei şpăgi pentru un complet de judecată, ştiam doar ce citisem în Gazetă despre dosarul Bute. În cursul zilei respective, Obreja a fost invitat în direct la Radio Sport Total FM, unde nu părea să bănuiască deloc ce-l aşteaptă. Subiectul abordat a fost soarta lui Bute (sportivul, nu dosarul!), despre cum Obreja intuise de mult timp că se îndreaptă spre dezastru, dar nu a vrut să tulbure apele între Bute şi staff-ul lui. Şi iată că domnul acesta atât de priceput în toate cele a sfârşit ziua pe un pat de celulă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De la una la alta.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
De la una la alta5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei