Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 294 (5501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce-mi făcuşi, Baloane?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Am trăit s-o văd şi p-asta: Barcelona chiar şi fără Messi în teren câştigă, iar Real cu tot cu Balonul de Aur pierde cu 2-2! Fiindcă, oricum am privi, un egal cu Osasuna este categoric o înfrângere. Hai, să te bată Barcelona, chiar Atletico Madrid, mai e de înţeles, dar să vină ăia de la Pamplona şi să te alerge 90 de minute nu e de acceptat. Cu atât mai mult cu cât thriller-ul s-a petrecut la fix două zile după ce CR7 aflase să s-a-mplinit pohta ce-o pohtise câţiva ani la rând şi că l-a devansat pe Pitic în lupta pentru trofeul individual suprem. Poate că soluţia la Real e chiar asta oferită de Osasuna, ai cărei fotbalişti, probabil antrenaţi să fugă ca demenţii din calea taurilor păreau că nu ştiu să se şi oprească: n-ar fi oare bine ca antrenamentele Realului să se facă printre tauri? Să le bage, adică, vreo doi care să-i fugărească prin vestiar, unul pe culoarul către gazon, şi o cireadă întreagă să fie tot timpul la păscut pe Bernabeu, în timp ce ăştia se antrenează, mai ales că văd că se poartă în toată Europa mingile roşii. Paranteză: oare de ce se joacă, şi-n Franţa, şi-n Italia ori Germania, cu mingi roşii, care se văd mai prost decât cele albe? O fi oare ca la cauciucurile de iarnă? Adică: ninge sau e uscat-toacă, suntem obligaţi să le avem puse? S-or fi pregătit ăştia din Europa de ninsorile care n-au mai venit de-au scos din magazii mingile roşii? Revenind la Real de Madrid, evident ca Ancelotti a grohăit la urmă ca arbitrajul, hoţii, interesele etc. O fi uitat, săracu', că doar cu câteva zile în urmă (atunci, fără Ronaldo, e drept) Real nu reuşise s-o bată pe o amărâtă din liga a treia, Olimpico-nu-ştiu-cum? Iar acum, cu tot cu Ronaldo, abia de-a smuls tot un egal la Pamplona. Aaa, e drept că arbitrul n-a dat vreo două penalty-uri clare Real-ului şi că l-a eliminat absolut aiurea pe Sergio Ramos (are băiatul ăsta o baftă la eliminări, ceva de speriat, de-ai crede că e vreo fiară), însă când te cheamă Real n-ai voie să nu baţi echipe d-astea second hand. Am constatat cu durere că Benzema a redevenit malacul greoi de-acum vreun an, că Di Maria poate fi mai slab uneori decât Dodel, dar mai ales că fără Ozil jocul este absolut haotic. Cât priveşte fenomenul Bale, mă lăsaaaţi!?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce-mi făcuşi, Baloane?.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ce-mi făcuşi, Baloane?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei