Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 192 (5399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nadal, pe val

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a încheiat turneul de Masters de la Cincinnati cu doi americani în finale, ambii ratând trofeul! Surpriza provine de la fete, acolo unde Serena s-a înclinat în faţa Azarenkăi, deşi s-a aflat în multe rânduri aproape de victorie, servind chiar pentru meci. La masculin, Nadal l-a bătut fără break pe Isner, care n-a fost în stare să tranşeze nici unul din cele două tie-break-uri, în ciuda serviciului bubuitor din dotare. În ceea ce-l priveşte pe Nadal, ştirea este că a urcat pe locul 2 ATP, cu pressing accentuat asupra lui Djokovic. Chiar dacă acesta din urmă va fi favorit pe hârtie la US Open, adevăratul indicator vor fi cotele de la casele de pariuri. Apropo de sârb, pare într-un deficit de substanţă, nu i-am mai surprins acea privire cruntă, transpusă... Prea multă îngăduinţă faţă de adversari, prea multă largheţe în a le accepta jocul. Şi nu mă refer neapărat la eliminarea lui Nole de către Isner, ci la o întreagă salbă de înfrângeri. Murray a părut şi el demotivat în turneele post-Wimbledon, dar la US Open va veni în calitate de deţinător al trofeului şi acolo vom vedea iarăşi ce poate cu adevărat scoţianul. În schimb, cred că Ferrer, cu toate că şi-a păstrat locul 4, o va lua definitiv la vale, după ce anul acesta şi-a atins limita de sus. Mai mult de o finală de Slam nu putea face, având în vedere palmaresul său din faţa corifeilor.

Pentru a ajunge la Roger Federer trebuie să mai sărim nişte trepte, până pe locul 7! Dar alta e ştirea şi pentru el: a revenit la vechea rachetă! A ales să se întoarcă la ce ştie să facă mai bine, conştient, poate, că schimbarea pe care a încercat-o trebuia făcută mai demult sau deloc. Mişcarea a fost de bun augur, fiindcă în sfertul cu Nadal l-a adus pe acesta foarte aproape de înfrângere. Federer a luat primul set cu nişte mingi uluitoare, ca în vremurile bune, iar în setul doi şi-a păstrat nivelul, Nadal strecurându-se cu destulă şansă în decisiv. Acolo unde Federer a salvat magistral trei mingi de meci legate, dar nu mai mult. Oricum, se anunţă un US Open mai incitant ca niciodată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nadal, pe val.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nadal, pe val5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei