Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2012 - Anul XVII, nr. 241 (5146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să nu prăpădim victoria asta!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bine a scris cineva, rezultatul din Turcia depăşeşte prestaţia, dar măcar să avem noi cât mai des problema asta. Noi, care mai degrabă eram obişnuiţi cu postura inversă! Cu puţin înainte de faza golului, Grozav primise o minge centrală la care putea avea progresie, dar s-a intimidat şi a temporizat. Ulterior, pasa lui Pintilii l-a găsit spre exterior, dar Volkan, desigur atins de „volkanul” din tribune, n-a putut sta liniştit în poartă pentru a aştepta rezolvarea atacantului nostru, a vrut să se afirme şi i-a oferit pe tavă o soluţie simplă, pasarea adversarului, ca la tenis! Presiunea turcilor, de care ne temeam toţi, a fost absorbită fără probleme de echipa noastră, la asta Piţurcă fiind neîntrecut. Din echipa pe care o preconizam, am nimerit 8 din 11, cu o circumstanţă atenuantă la fundaşul dreapta, Tamaş fiind dat accidentat. Găselniţa lui Piţurcă a fost pe postul lăsat descoperit de Tănase, acolo unde l-a plasat pe Bogdan Stancu. N-o fi fost ea decisivă, dar nici rea n-a fost. Însă Grozav în locul lui Mutu chiar i-a ieşit. Sau i-a intrat, dacă facem analogie cu pokerul, atunci când se păstrează cartea mai slabă şi apoi mai intră una. Că apoi a îngheţat jocul este absolut firesc, Italia sau orice echipă italiană ar fi făcut asta. Bine, nu neapărat cu Cociş, care s-a confirmat pe sine.

Ce nu mi-a plăcut a fost declaraţia lui Piţurcă de după meci. Cică am scos Turcia din cursă... Păi domnu’  Piţi, îmi aduc aminte de campaniile anterioare, când la fiecare meci pierdut ne-o aruncai pe-aia cu şansele matematice, pentru ca acum, după trei runde în care noi n-am întâlnit încă Olanda, să considerăm deja că am scos-o pe Turcia din cursă?! Să nu ne trezim la meciul retur c-o s-o scoatem iar din cursă, dar din cursa aia pe care le-o pregătisem! Mai bine să fim serioşi şi concentraţi în continuare şi să nu irosim ce-am căpătat la Istanbul. Cele trei puncte neaşteptate nu ne-au transformat peste noapte în echipă mare, dar, din fericire, fără Robben şi Sneijder, nici Olanda nu cred că mai are acest statut. O remiză ne stă în putinţă, doar e specialitatea lui Piţurcă (am impresia că şi olandezii ar fi mulţumiţi cu un punct!). Pentru o victorie nu vreau să-mi fac iluzii, vorba lui Emerich Jenei, ca să nu am deziluzii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să nu prăpădim victoria asta!.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Să nu prăpădim victoria asta!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei