Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 sep 2010 - Anul XV, nr. 229 (4520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mitul fals al atacului dinamovist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ciulinii, chiar şi rostogoliţi de vântul Bărăganului, au mai făcut o victimă ilustră. Victoria împotriva „câinilor” este mai surprinzătoare decât cea în faţa Stelei, fiindcă refuzaţii, atât cei rămaşi cât şi cei trimişi la Urziceni, aveau toate motivele să joace ţinând cuţitul între dinţi cu echipa lui Becali. Odată vraja spulberată, mânjii mâncăcioşi de jar s-au prefăcut în gloabe care au luat scor la Galaţi, în ciuda unei superiorităţi numerice timp de o repriză şi mai bine. Trendul era de aşteptat să se păstreze şi cu echipa unui Andone foarte dornic de reabilitare. Chiar dacă golul a fost înscris conjunctural, Dinamo merita să piardă, poate mai mult decât merita Unirea să câştige. În lipsa lui Adrian Cristea, descoperim că mult lăudaţii oameni de atac nu sunt deloc prieteni cu un procedeu necesar, driblingul! Singurul capabil să-şi depăşească adversarul era Torje, dar asta pentru că o lua la sănătoasa... Celălalt Cristea este o umbră a golgeterului de anul trecut, traversând iarăşi un deşert de formă, ca şi în alte perioade din cariera sa. Faptul că potenţialul ofensiv al echipei a fost umflat se poate vedea şi din reşaparea lui Cătălin Munteanu, un jucător care se obişnuise deja la Braşov cu ritmul de mijlocul clasamentului. Şi Rapidul l-a resuscitat pe Dani Coman, dar cu portarul e altceva. De Măldărăşanu sau de Ilyes nu s-au atins. Şi uite că Rapidul şi-a luat viteză, iar în locul lui Copos aş lua în serios vorbele celor din potcoavă, care i-au transmis că nu scapă dacă şi de data asta îşi bagă coada.

Revenind la meciul de luni seara, pentru că pe ăla l-a putut vedea tot poporul prin intermediul anteniştilor, a fost de antologie remarca unuia dintre comentatori, cum că nu e deloc plăcut să simţi în ceafă răsuflarea lui N’Doye!! Să fi fost o părere avizată?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitul fals al atacului dinamovist.
 Vizualizări articol: 1516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mitul fals al atacului dinamovist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei