Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 aug 2010 - Anul XV, nr. 195 (4486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Necăjiţii suporteri ai Stelei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se poate spune căreiau subiectul din articolul precedent. Supoterii Stelei s-au scindat, se duce o luptă la baionetă pe bloguri, pe paginile celor care au abordat subiectul. Credeţi-mă, am avantajul de a nu fi implicat. Fiecare parte are bubele sale. Cei radicali sunt violenţi. Ceilalţi sunt cu capul plecat, pe care sabia nu-l taie. Intransigenţii ar vrea toată suflarea suporterilor de partea sa, “Nimeni pe stadion”, iar pentru asta le-ar arăta cu forţa calea cea dreaptă. Ceilalţi nu văd copacii din cauza pădurii. I-aş asemui cu cei care credeau că dacă Ceauşescu ne-ar fi dat nişte salam la alimentară şi două-trei ore în plus de televiziune, am fi putut trăi mult şi bine în socialism (vezi bine, comunismul era încă un deziderat!).

Care facţiune credeţi că va pierde războiul? Aţi putut constata deja la meciul cu Grasshopper. Spărgătorii de grevă, din diferite motive, îi vor trage şi pe ceilalţi după ei, pe stadion. Poate fi chiar buna credinţă! Îţi imaginezi că Gigi Becali chiar face lucruri bune, că aducerea lui Duckadam şi a lui Ilie Dumitrescu sunt decizii deştepte de management. Pentru cei care cred aceste lucruri este suficient să te uiţi în buletin. Sigur nu sunt contemporani cu celebrul miting în care Ceauşescu promitea 100 de lei în plus la pensii. Generaţia născută liber este mai tolerantă. Nu pricepe pericolul permanent care este Becali. Sigur că şi oponenţii întrec măsura în vehemenţa lor, dar mă simt mai aproape de cei care afişează banner-ul cu “Pleacă”. Gigi Becali, în mintea lui, pe care ne place s-o minimalizăm, ştie că trebuie să ofere poporului circ. Asta fără a avea o cultură care să-i permită expresia “pâine şi circ”. După plecarea lui Piţurcă, i-a arătat norodului pe Ilie Dumitrescu şi pe Duckadam. Unora le-a fost suficient, alţii i-au înţeles jocul. Şi nu de ieri, de azi…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Necăjiţii suporteri ai Stelei.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Necăjiţii suporteri ai Stelei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei