Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2009 - Anul XIV, nr. 6 (3992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Să Uhrinăm pe regulament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mă preocupă mai mult decât mi-aş fi închipuit eu însumi situaţia antrenorilor din fotbalul românesc, guvernată, se pare, nu de legi şi regulamente, ci de hachiţe, ifose, fiţe şi peste toate, un dispreţ cum numai nişte fiinţe penale în fiecare fibră de-a lor pot avea faţă de orice lucru normal.

Va să zică: CFR Cluj s-a dispensat de antrenorul Trombetta, care a făcut echipa să joace chiar fotbal (după ce se dispensase cu egală nepăsare şi de cel ce-i adusese titlul în bătătură, Ioan Andone) şi l-a adus în locul lui pe Uhrin, destituit de Iancu de Timişoara (ăl’ de Hunedoara e altul, staţi liniştiţi) pentru acelaşi motiv, adică nici unul! Numai că pe Uhrin ăl’ mic nu l-a adus, adică l-a adus dar nu oficial, deci nici legal, dacă am fi atât de tâmpiţi încât să luăm de bune toate aberaţiile cuprinse în panarama de regulament întocmit de banda reunită a FRF şi LPF, conform căruia acelaşi om nu are dreptul să antreneze două echipe în acelaşi campionat.

Din acest punct, lucrurile scapă niţel de sub control. Adică, de ce un fotbalist are voie să joace la câte echipe vrea muşchii lui, iar un antrenor nu? Vi-l mai amintiţi pe ăla care a jucat două etape la rând (!?!) împotriva aceleiaşi echipe, că între meciuri, de luni până sâmbătă, se transferase de la ăia care jucaseră la ăia care jucau în etapa următoare contra uneia şi aceleiaşi echipe?

De ce la antrenori nu se poate? De ce în loc să rupă omul contractul cu ăia şi să-l semneze pe celălalt, cu ăilalţi, trebuie să devină complice la o golăneală gândită şi transpusă în paragraf de regulament de bandele de golani care au încălecat fotbalul ăsta ca vai de capul lui? De ce să vină Rădulescu şi să grohăie pe la toate televiziunile că „o să-l urmărim pe Uhrin să vedem dacă nu cumva chiar conduce antrenamentele la CFR”?

Iar la urmă zic şi eu, întru ştiinţa „profesorului”: în multe limbi de pe lumea asta, litera „h” nu se pronunţă, aşa că îi propun lui Duşan să se Uhrineze pe toate regulamentele unor imbecili care încă n-or fi aflat că dreptul la muncă se numără printre cele fundamentale ale omului. Ca să afli asta, însă, ar trebui întâi să înveţi să citeşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să Uhrinăm pe regulament.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Să Uhrinăm pe regulament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei