Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 295 (5502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Google - Zeitgeist:

Românii sunt interesaţi de cure de slăbire, meditaţie şi sudură

Românii sunt interesaţi de cure de slăbire, de modalităţi de a medita şi de sudură, potrivit Zeitgeist 2013, o serie de topuri realizată de motorul de căutare pe internet, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Google a făcut public, marţi, tradiţionalul Zeitgeist ("spiritul vremurilor"), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2013. Clasamentul Zeitgeist 2013 oferă o perspectivă asupra evenimentelor majore ale anului şi a noilor trenduri despre care românii au căutat informaţii.

Astfel, topul 10 al celor mai populare căutări "Cum se..." pe motorul de căutare Google în 2013 este condus de întrebarea "Cum să slăbesc?". Topul este continuat de: "Cum să pozezi", "Cum să coşi", "Cum să meditezi", "Cum se zugrăveşte", "Cum să construieşti", "Cum să economiseşti", "Cum să pictezi", "Cum să tunzi" şi "Cum se sudează".

Pe de altă parte, clasamentul celor mai populare căutări de tipul "Ce este..." pe Google în acest an este condus de "ce este fainoşag". Acest top este continuat de: "ce este aflatoxina", "ce este hemofilia", "ce este quinoa", "ce este mcv", "ce este schengen", "ce este halloween", "ce este gazpacho", "ce este ramadanul" şi "ce este nfc".

Fondată în 1998, de Larry Page şi Sergey Brin, Google este astăzi o companie prezentă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românii sunt interesaţi de cure de slăbire, meditaţie şi sudură.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Românii sunt interesaţi de cure de slăbire, meditaţie şi sudură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei