Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 260 (5467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

The Sun va continua tradiţia imaginilor cu fete topless, la solicitarea cititoarelor tabloidului

The Sun, cel mai vândut ziar din Marea Britanie, va continua să publice în pagina 3 imagini cu femei care pozează topless, în urma unui sondaj efectuat de editorii publicaţiei din care a reieşit faptul că cititoarele acestui tabloid îşi doresc ca această tradiţie să continue.

Potrivit independent.co.uk, editorul tabloidului The Sun, David Dinsmore, a declarat în cadrul unui eveniment organizat marţi la Londra că femeile care citesc publicaţia l-au convins să menţină controversata tradiţie a imaginilor topless în pagina 3 a ziarului.

David Dinsmore a spus că decizia a fost luată după ce cititorii tabloidului au fost chestionaţi în cadrul unor focus grupuri cu privire la imaginile publicate în pagina 3 a The Sun.

Dinsmore a spus că a analizat "în profunzime" preferinţele cititorilor, reieşind în mod clar că editorii The Sun nu trebuie să se atingă de modul în care arată pagina 3.

"În mod ciudat (...), femeile au fost mai vehemente decât bărbaţii în această privinţă (cerând menţinerea imaginilor cu fetele topless, n.r.)", a spus David Dinsmore.

Dinsmore, care, în ultimele luni, s-a confruntat cu numeroase proteste din partea asociaţiilor de protecţie a drepturilor femeilor, a mai spus: "Fac acest ziar pentru cititori. Nu îl fac pentru susţinătorii campaniei «No More Page Three», nu îl fac nici pentru utilizatorii reţelei de socializare Twitter şi nici pentru cititorii The Guardian (publicaţie care a criticat tradiţia paginii 3 a The Sun, n.r.)".

Anunţul făcut de David Dinsmore vine după ce, în luna august, ediţia irlandeză a tabloidului The Sun a renunţat la fotografiile cu femei care pozează topless şi care erau publicate în pagina 3 a acestui ziar. Decizia scoaterii acestor imagini din ediţia irlandeză a The Sun a fost motivată atunci prin aşa-numitele "diferenţe culturale" dintre Irlanda şi Marea Britanie. În Marea Britanie, The Sun continuă să publice imagini cu femei topless în pagina 3, a anunţat atunci theguardian.com.

Cu toate că a renunţat la imaginile cu femei topless din pagina 3, ediţia irlandeză a The Sun a continuat să publice fotografii cu femei atrăgătoare, însă fără a le dezvălui zonele intime.

Pe de altă parte, în luna februarie, magnatul Rupert Murdoch a lăsat să se înţeleagă, printr-un mesaj postat pe Twitter, că intenţionează să renunţe la fotografiile cu femei care pozează topless şi care sunt publicate la pagina 3 din tabloidul The Sun.

Într-un mesaj postat pe Twitter de un cititor al The Sun, acesta s-a adresat proprietarului companiei News Corporation cu următoarele cuvinte: "Serios, Pagina 3 e atât de depăşită - e ceva care ţine atât de mult de secolul trecut!", după cum a relatat, pe 12 februarie, bbc.co.uk.

Rupert Murdoch i-a răspuns: "Poate că ai dreptate, nu ştiu. Dar mă voi gândi la asta". Totodată, Murdoch a spus că acele fete topless din pagina 3 ar putea fi înlocuite cu fotografiile "unui han plin cu femei strălucitoare şi pasionate de modă".

Pe de altă parte, susţinătorii campaniilor duse împotriva paginii 3 din The Sun au afirmat că acele fotografii sunt sexiste, însă conducerea ziarului şi-a apărat de fiecare dată punctul de vedere.

Fotografiile unor femei care pozează topless apar pe pagina a treia din The Sun de peste 40 de ani, iar o eventuală renunţare la aceasta ar reprezenta o schimbare majoră pentru formatul tabloidului britanic.

O campanie împotriva acestor fotografii, intitulată "No More Page Three", a fost lansată în Marea Britanie, iar unul dintre susţinătorii ei, i-a răspuns lui Rupert Murdoch pe Twitter: "Nu ne vom opri până când pagina 3 nu va fi scoasă permanent, definitiv, din ziar, iar mesajul dumneavoastră de ieri ni se pare încurajator".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului The Sun va continua tradiţia imaginilor cu fete topless, la solicitarea cititoarelor tabloidului.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Sun va continua tradiţia imaginilor cu fete topless, la solicitarea cititoarelor tabloidului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei