Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 256 (5463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Disney va lansa o serie animată pentru copii direct pe dispozitivele mobile

Grupul american Disney a decis să lanseze o serie animată pentru copii direct pe dispozitivele mobile, în defavoarea propriilor televiziuni, pe care compania le deţine la nivel internaţional, informează AFP.

Seria "Sheriff Callie's Wild West" are nouă episoade şi va putea fi vizionată începând din 24 noiembrie pe site-ul watchdisneyjunior.com, dar şi pe telefoanele inteligente (smartphone) şi tablete.

Difuzarea acestui serial la nivel mondial pe televiziunile grupului Disney nu este prevăzută mai devreme de 2014, potrivit unui comunicat al diviziei Disney Junior.

Acest serial este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 7 ani, fiecare episod incluzând câte două povestiri cu durata de 11 minute.

"Interacţiunea prin intermediul smartphone-urilor şi a tabletelor reprezintă a doua natură pentru copiii din ziua de azi", a declarat Albert Cheng, vicepreşedintele responsabil cu producţiile digitale în cadrul grupului Disney/ABC Television Group.

Lansarea "Sheriff Callie's Wild West" mai întâi pe telefoanele inteligente şi pe tablete face parte din eforturile Disney de "a extinde durata de viaţă a serialelor sale şi de a crea noi tipuri de relaţii cu publicul său, prin intermediul platformelor digitale a căror importanţă este din ce în ce mai mare", a adăugat Albert Cheng.

Un sondaj făcut public la începutul acestei săptămâni de către Common Sense Media reliefa "o explozie" a folosirii dispozitivelor mobile de copiii mici din Statele Unite. Astfel, 38% dintre copiii cu vârsta mai mică de 2 ani folosesc deja o tabletă şi un smartphone, în timp ce 72% dintre copiii cu vârsta mai mică de 8 ani folosesc astfel de dispozitive mobile, faţă de 10%, respectiv 38%, în urmă cu doi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Disney va lansa o serie animată pentru copii direct pe dispozitivele mobile.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney va lansa o serie animată pentru copii direct pe dispozitivele mobile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei