Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 251 (5458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O persoană din zece foloseşte site-uri şi aplicaţii matrimoniale pentru a-şi găsi partener de viaţă

O persoană din zece foloseşte site-uri şi aplicaţii matrimoniale pentru a-şi găsi un partener de viaţă, numărul celor care îşi caută dragostea pe internet crescând în ultimii ani, informează dailymail.co.uk.

Conform sursei citate, numărul celor care caută un partener de viaţă pe site-urile de profil şi pe reţelele de socializare aproape că s-a dublat. Mai mult, două treimi din utilizatori acceptă întâlniri cu persoane pe care le-au cunoscut online şi aproape un sfert folosesc asemenea site-uri pentru a găsi dragostea.

Pe de altă parte, 30% dintre americani folosesc site-urile matrimoniale pentru a culege informaţii despre potenţialii parteneri, înainte de a se întâlni cu aceştia, iar această proporţie ajunge la 41% în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, arată un studiu efectuat de Pew Research Centre din Washington.

"(...) Oamenii au căutat mereu sprijin pentru găsirea unui partener, folosind toate mijloacele pe care le aveau la dispoziţie", afirmă cercetătorii de la Pew Research Center.

În total, 11% dintre americanii de vârstă adultă au folosit site-uri sau aplicaţii matrimoniale, iar bărbaţii şi femeile s-au plâns în aceeaşi proporţie - 54% - de faptul că profilul persoanelor căutate online i-a indus în eroare.

De asemenea, peste 40% dintre femei care folosesc site-urile matrimoniale susţin că au fost victimele unor "abordări nedorite", faţă de numai 17% dintre bărbaţii care au conturi pe astfel de site-uri.

"Creşterea numărului de site-uri ce ajută la găsirea unui partener este unul dintre cele mai surprinzătoare fenomene din epoca digitală şi aceste metode alternative au apărut într-o perioadă de schimbări fundamentale în structura căsătoriei şi divorţului din America", au constatat autorii studiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O persoană din zece foloseşte site-uri şi aplicaţii matrimoniale pentru a-şi găsi partener de viaţă.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O persoană din zece foloseşte site-uri şi aplicaţii matrimoniale pentru a-şi găsi partener de viaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei