Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 243 (5450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Restaurantul care impune tăcere clienţilor, pentru a aprecia mai bine mâncarea

Un tânăr proprietar de restaurant din Brooklin, New York, propune clienţilor iubitori de linişte câteva seri pe săptămână în care aceştia pot lua cina într-o tăcere absolută.

Deschis cu o lună în urmă, restaurantul a găsit imediat amatori, într-un oraş în care clienţii s-au plâns adesea de nivelul exagerat de zgomot din localuri.

Uneori este nevoie de rezervare pentru a obţine o masă în zilele de vineri sau duminica seara la Eat, o sală intimă cu 25 de mese, situată în cartierul cochet Greenpoint.

"Doresc să ofer oamenilor posibilitatea să aprecieze mâncarea cu o atenţie deosebită, acest lucru fiind de obicei imposibil în restaurantele zgomotoase, mai ales într-un oraş ca New Yorkul", a declarat Nicholas Nauman, proprietarul restaurantului, în vârstă de 28 de ani.

În timpul mesei, prin urmare, clienţii nu trebuie să vorbească şi îşi închid telefoanele mobile. Meniul vegetarian, bazat pe produse bio locale, este savurat prin urmare în tăcere deplină, într-un mod atât de diferit de agitaţia continuă a metropolei.

"Intri în dialog cu propriul spirit, te gândeşti la o mulţime de lucruri", afirmă Morgan Yakus, o clientă care a "încercat mai multe senzaţii şi chiar i-a venit să râdă", pentru a se regăsi, în cele din urmă, "mai zen, mai senină".

La început, Nicholas Nauman se gândea să programeze o seară de tăcere pe lună, dar în prezent a ajuns să organizeze cel puţin o seară liniştită pe săptămână.

Un meniu costă 40 de dolari, plus bacşiş, un preţ mai mult decât rezonabil pentru o seară liniştită la New York.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restaurantul care impune tăcere clienţilor, pentru a aprecia mai bine mâncarea.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restaurantul care impune tăcere clienţilor, pentru a aprecia mai bine mâncarea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei