Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile deţin mai multe tablete decât bărbaţii, în Marea Britanie

Femeile deţin mai multe tablete decât bărbaţii, în Marea Britanie, potrivit unui studiu recent, realizat de YouGov, informează bbc.co.uk.

Potrivit acestui studiu - "Tablet Tracker" -, femeile deţineau 52% din totalul tabletelor din Marea Britanie, în luna mai. Anul trecut, acest procent era de 43%.

Autorii studiului consideră că această schimbare a trendului a fost cauzată de doi factori: lansarea pe piaţă a unor tablete de dimensiuni mai mici şi faptul că femeile sunt acelea care devin de obicei posesoarele unor dispozitive electronice "second hand".

Aceeaşi tendinţă a contribuit la creşterea numărului de persoane cu vârste cuprinse în intervalul 18-34 ani care deţin o tabletă - ele reprezintă acum 26% din piaţă, faţă de 19% în 2012.

"Primii care au cumpărat tablete au fost în mod tipic bărbaţi", spune John Gilbert, coordonatorul departamentului Tehnologie şi Telecomunicaţii din cadrul companiei YouGov.

"Pe măsură ce cumpără cele mai noi modele, ei plasează dispozitivele mai vechi pe piaţa secundară sau le oferă celorlalţi membri ai familiilor lor. Tot mai multe femei şi persoane sub 35 de ani deţin acum tablete vechi, precum iPad 1 şi 2, în timp ce foarte mulţi bărbaţi şi-au cumpărat modele mai recente, precum iPad 3 şi 4 şi modele Samsung", a adăugat el.

Acelaşi studiu indică faptul că 22% din totalul adulţilor din Marea Britanie deţin în prezent cel puţin o tabletă şi că 19% din totalul persoanelor care nu au încă o tabletă intenţionează să îşi cumpere în curând un astfel de dispozitiv electronic.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 3.824 de persoane din Marea Britanie, în vârstă de peste 18 ani, în perioada 8-10 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile deţin mai multe tablete decât bărbaţii, în Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile deţin mai multe tablete decât bărbaţii, în Marea Britanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei