Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Coca-Cola mexicană, populară la New York: "E mai dulce şi mai bună"

Varianta mexicană a Coca-Cola a devenit mai populară printre fanii Coca-Cola din New York decât versiunea americană a băuturii răcoritoare.

Cola mexicană, îndulcită cu trestie de zahăr, este considerată mai bună la gust de către fanii Coca-Cola din New York decât versiunea americană, îndulcită cu sirop de porumb bogat în fructoză, informează dailymail.co.uk.

Fanii Coca-Cola consideră că această versiune mexicană este superioară versiunii americane în ceea ce priveşte gustul şi calitatea. Cei din Brooklyn preferă Cola mexicană, chiar dacă aceasta este mai scumpă.

Proprietarul unui local din Brooklyn, Adalis Velez, a mărturisit pentru DNAInfo că a gustat şi el respectiva băutură şi i s-a părut mai bună:"Clienţii noştri adoră Cola mexicană. La început am crezut că acest lucru se datorează nostalgiei (n.r. - Coca-Cola mexicană se comercializează doar la sticlă fabricată din sticlă, iar fanii ar putea dori să bea Cola direct din sticlă, aşa cum făceau înainte), dar după ce am băut şi eu am realizat că este mai dulce şi mai bună", a precizat acesta.

Americanii folosesc un îndulcitor mai ieftin în Coca-Cola din cauza faptului că zahărul este mai scump în SUA decât în orice altă ţară. Acest lucru se datorează legislaţiei americane privind importurile.

Un studiu realizat în 2010 de către Food Politics a arătat că ar putea să nu fie nicio diferenţă între cele două versiuni Coca-Cola, însă fanii consideră Coca-Cola mexicană mai "pură" şi mai sănătoasă.

Cu toate că un studiu publicat de către cercetătorii Pennington Biomedical Research Center în 2004 a arătat că siropul de porumb bogat în fructoză este unul dintre factorii semnificativi ai obezităţii din America, Mayo Clinic susţine că "nu există suficiente dovezi pentru a susţine că siropul de porumb bogat în fructoză este mai puţin sănătos decât orice alt îndulcitor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coca-Cola mexicană, populară la New York: "E mai dulce şi mai bună".
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coca-Cola mexicană, populară la New York: "E mai dulce şi mai bună"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei