Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 154 (5361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

YouTube a investit o sumă estimată la 50 milioane de dolari în platforma Vevo

Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, deţinut de grupul Google, a anunţat că a făcut o investiţie în Vevo, o platformă online care difuzează muzică şi conţinut video, care este estimată la 50 de milioane de dolari, informează variety.com.

Vevo este principalul furnizor de conţinut al YouTube. Parteneriatul celor două companii datează din anul 2009 şi s-a încheiat în decembrie 2012, însă a fost reînnoit temporar în timp ce reprezentanţii YouTube şi Vevo au negociat o prelungire a acestuia.

Compania Vevo are sediul central în New York, acţionarul majoritar al acesteia fiind Sony Music Entertainment şi Universal Music Group, în timp ce acţionarul minoritar este Abu Dhabi Media.

Un reprezentant al companiei Google a declarat: "Am făcut o investiţie în Vevo. Suntem încântaţi de perspectivele lor şi de faptul că putem oferi utilizatorilor YouTube cea mai bună experienţă muzicală posibilă".

Pe de altă parte, oficialii Vevo au confirmat investiţia făcută de YouTube, dar au refuzat să ofere alte informaţii.

Conform Billboard, YouTube deţine aproximativ 7% din platforma Vevo, în care a investit o sumă cuprinsă între 40 şi 50 de milioane de dolari.

Vevo oferă videoclipuri muzicale pe propriul său site, însă are şi canale pe YouTube, în care sunt prezentate clipuri ale unor artişti foarte cunoscuţi, între care se numără Rihanna, Adele şi Lil Wayne.

Vevo a fost cel mai important partener al YouTube în Statele Unite ale Americii în luna mai, atrăgând 50 de milioane de utilizatori unici. Aceştia au petrecut în medie 36,1 minute pe canalul Vevo de pe YouTube, potrivit companiei de cercetare ComScore, citată de Reuters.

Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, proprietate a grupului Google, a devenit una dintre cele mai importante surse de informare din lume, potrivit unui studiu realizat de centrul de cercetare american Pew, publicat în Statele Unite în luna iulie 2012. Acest studiu a evidenţiat faptul că subiectele de actualitate au fost cele mai căutate pe YouTube într-o perioadă de 15 luni, între 2011 şi 2012.

Totodată, YouTube susţine că peste 72 de ore de înregistrări video sunt postate pe site în fiecare minut şi că peste patru miliarde de fişiere video sunt vizionate în fiecare zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului YouTube a investit o sumă estimată la 50 milioane de dolari în platforma Vevo.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YouTube a investit o sumă estimată la 50 milioane de dolari în platforma Vevo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei