Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 106 (5313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patru din zece femei ascund sumele reale cheltuite pe haine sau pantofi

 

Aproximativ patru din zece femei - 37% - nu dezvăluie partenerilor lor sumele reale pe care le-au cheltuit pe haine sau pe încălţăminte, iar dintre acestea numai 9 procente declară că se simt vinovate din această cauză, potrivit unui sondaj.

Potrivit aceluiaşi sondaj, realizat de dailymail.co.uk, la care au participat 1.363 de adulţi implicaţi în relaţii, şi bărbaţii au secrete când vine vorba despre banii pe care i-au cheltuit, însă de data aceasta pentru gadget-uri.

"29% dintre bărbaţi ascund adevărul cu privire la sumele pe care le dau pentru diferite gadget-uri, precum telefoanele mobile, tablete şi jocuri video, comparativ cu doar 6 procente în cazul femeilor", dezvăluie rezultatele sondajului.

La polul opus, aproape de fiecare dată, soţii spun partenerilor de viaţă adevărul cu privire la sumele pe care le-au cheltuit pentru hainele sau alte lucruri necesare pentru copii. Potrivit raportului, 29% dintre femei îşi mint partenerii cu privire la cheltuieli şi când vine vorba despre copii.

Acelaşi sondaj mai arată că bărbaţii reduc sumele spuse partenerelor după o sesiune de cumpărături, cu aproximativ 110 euro, în timp ce femeile scad cam 70 de euro din preţul real.

În ceea ce priveşte modul în care partenerii încearcă să ascundă unii de alţii preţul real al produselor, cea mai frecventă practică este aceea în care ei spun că achiziţia a fost făcută la preţ redus sau în urma unei negocieri "la sânge".

Pentru "a se pierde urma noii achiziţii", mulţi distrug ambalajele, aruncă chitanţele şi ascund noile obiecte pentru o perioadă, până găsesc momentul oportun pentru a le arăta partenerilor.

Aceste practici afectează adesea viaţa de cuplu: sondajul arată că unul din cinci respondenţi au spus că acest obicei al "cheltuitului în secret" le-a afectat relaţia de cuplu, în unele cazuri ajungându-se la despărţire sau chiar la divorţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru din zece femei ascund sumele reale cheltuite pe haine sau pantofi.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru din zece femei ascund sumele reale cheltuite pe haine sau pantofi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei