Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 100 (5307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Huffington Post îşi va lansa o ediţie germană

 

Site-ul de informaţii american Huffington Post îşi va lansa în această toamnă o ediţie în limba germană, în parteneriat cu Tomorrow Focus AG, cea mai importantă companie în domeniul digital din Germania, informează huffingtonpost.com.

"Suntem încântaţi să fim în acest parteneriat împreună cu Tomorrow Focus, pentru a lansa ediţia în limba germană a Huffington Post", a declarat Arianna Huffington, fondatoarea grupului media Huffington Post, într-un comunicat de presă.

Ediţia germană a site-ului Huffington Post va cuprinde ştiri, informaţii, comentarii şi editoriale. Sediul ediţiei germane a Huffington Post va fi în Munchen, iar din echipa publicaţiei vor face parte jurnalişti germani şi scriitori.

"Suntem mândri să facem parte din povestea de succes internaţională a Huffington Post, una dintre cele mai inovative şi binecunoscute platforme de ştiri şi de opinie", a declarat Christoph Schuh, membru al boardului companiei Tomorrow Focus, într-un comunicat de presă.

The Huffington Post are în prezent ediţii internaţionale în Marea Britanie, Canada, Franţa, Spania şi Italia, cărora li se adaugă o nouă ediţie, în Japonia, care va fi lansată în luna mai.

Huffington Post este un site american de informaţii şi un blog agregator de ştiri fondat de Arianna Huffington, Kenneth Lerer şi Jonah Peretti.

Lansat în 2005 şi achiziţionat în februarie 2011, de portalul AOL, Huffington Post şi-a început expansiunea dincolo de graniţele Statelor Unite ale Americii prin lansarea a două noi ediţii anglofone - una în Canada şi una în Marea Britanie.

Ca parte a tranzacţiei cu AOL, Arianna Huffington, cofondator al Huffington Post şi editor-şef al publicaţiei, a fost numită preşedinte şi redactor-şef al Huffington Post Media Group, care include Huffington Post şi alte divizii de conţinut ale AOL, precum Engadget, TechCrunch, Moviefone, MapQuest, Black Voices, PopEater, AOL Music, AOL Latino, AutoBlog, Patch şi StyleList.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Huffington Post îşi va lansa o ediţie germană.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huffington Post îşi va lansa o ediţie germană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei