Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

John Galliano, profesor la o şcoală de design din New York

 

Designerul John Galliano, căzut în dizgraţie după proferarea în public a unor insulte rasiste, îşi continuă eforturile de reabilitare a imaginii sale şi a acceptat să predea un master class la una dintre cele mai importante şcoli de design de modă din New York, informează Reuters.

John Galliano, care a fost concediat de casa Dior în 2011, după ce a fost surprins de o cameră video în timp ce profera insulte rasiste într-o cafenea din Paris, va preda un curs intitulat "Show Me Emotion" la Parsons The New School For Design, au anunţat, luni, reprezentanţii acestei instituţii.

Potrivit instituţiei, cursul "va reprezenta o oportunitate, dinamică şi intimă, pentru studenţi de a învăţa de la un designer imens de talentat".

"Credem că în ultimii doi ani Galliano şi-a demonstrat intenţia clară de a-şi repara erorile comise în trecut", au adăugat reprezentanţii şcolii.

La începutul acestui an, designerul britanic, în vârstă de 52 de ani, considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai creativi din industria modei, a petrecut câteva săptămâni lucrând în atelierul lui Oscar de la Renta de la New York, colaborând cu acesta pentru noua colecţie Oscar de la Renta, prezentată la Săptămâna modei din oraşul american, în luna februarie.

Un tribunal francez l-a amendat pe Galliano cu 6.000 de euro în 2011, după ce acesta a fost găsit vinovat în procesul în care era acuzat de antisemitism. John Galliano a spus că acel incident a fost generat de dependenţa sa de droguri şi de alcool şi că este hotărât să îşi îndrepte greşeala.

După ce a fost concediat de casa Dior, Galliano a realizat designul rochiei de mireasă purtate de modelul britanic Kate Moss.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului John Galliano, profesor la o şcoală de design din New York.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
John Galliano, profesor la o şcoală de design din New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei